Quantcast

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Αυτό είναι το πρώτο trailer για την ταινία που θα ξεκινήσει για τα καλά το Phase 4 του MCU

Μετά από κάμποσες αναβολές λόγω covid, έρχεται τελικά τον Σεπτέμβριο

THE NERDSTREAM

20 Απριλίου 2021

Οκ, τυπικά η πρώτη ταινία για το Phase Four του Marvel Cinematic Universe είναι το Black Widow, αλλά όλοι ξέρουμε πως πρόκειται μάλλον περισσότερο για χρωστούμενο των προηγούμενων φάσεων παρά για φιλμ που θα ανοίξει πραγματικά ένα νέο κεφάλαιο για το MCU.

Αντιθέτως, αυτό που μοιάζει όντως να αποτελεί ένα νέο βήμα προς καινούρια κατεύθυνση για το μεγα-franchise είναι το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, το οποίο κυκλοφορεί επίσημα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2021 κι όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε δει τίποτα από την ταινία.

Αυτό άλλαξε χτες, όταν η Disney έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer της ταινίας με τον Simu Liu να υποδύεται τον Shang-Chi στο πρώτο μεγάλο υπερηρωικό φιλμ με Ασιάτη πρωταγωνιστή. Μέχρι στιγμής, το πράγμα δείχνει να αποτελεί μια σαφώς καλύτερη εκδοχή υπερηρωισμού με ξύλο και κουνγκ φου σε σύγκριση με το εξαιρετικά αδύναμο τηλεοπτικό Iron Fist, οπότε οι πρώτες εικόνες του trailer μας αφήνουν με συγκρατημένα θετικές προσδοκίες.

Τσεκάρετε μόνοι σας και αναμείνατε μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου:

Best of internet