Quantcast

Αυτό είναι το trailer για το νέο The Suicide Squad του James Gunn που έρχεται να βάλει τα πράγματα στον ίσιο δρόμο

Και, όχι, μην περιμένετε Ayer Cut για την προηγούμενη απόπειρα της DC

THE NERDSTREAM

29 Μαρτίου 2021

Πυρετώδεις οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό στο υπερηρωικό μέτωπο, φίλες και φίλοι. Είχαμε την κυκλοφορία του Snyder Cut του Justice League, είχαμε το νέο τηλεοπτικό The Falcon and the Winter Soldier της Marvel, είχαμε μια (ακόμα) αναβολή του κινηματογραφικού Black Widow και είχαμε και την πρεμιέρα του adult animation Invincible από τον δημιουργό του The Walking Dead.

Εκτός αυτών, λοιπόν, την Παρασκευή είδαμε επιτέλους και το πρώτο φουλ κομπλέ trailer για το νέο The Suicide Squad του James Gunn, το οποίο ανέλαβε όταν απολύθηκε από το Guardians of the Galaxy της Disney, πριν επαναπροσληφθεί τελικά, αναλαμβάνοντας έτσι τα δύο βασικά αντι-ηρωικά τημ των δύο κινηματογραφικών συμπάντων.

Ακόμα πονάει η πρώτη Suicide Squad ταινία του 2017 (την ώρα που η Warner δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για Ayer Cut), αλλά γενικά εμπιστευόμαστε τον Gunn κι η DC τα πάει σαφώς καλύτερα τον τελευταίο καιρό, οπότε έχουμε μια αισιοδοξία. Τσεκάρετε παρακάτω το trailer και αναμείνατε μέχρι 6 Αυγούστου που κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε σινεμά και HBO Max.

Best of internet