Quantcast

Ο Wesley Snipes τρώει πόρτα από το νέο Blade της Marvel, αποφασίζει να φτιάξει δικό του

LIKE A BOSS

THE NERDSTREAM

26 Φεβρουαρίου 2021

Πίσω στο 2018, όταν το κινηματογραφικό Blade που στο τέλος του αιώνα έκανε κουλ το πιστολίδι με μαύρες δερμάτινες καμπαρντίνες και ηλεκτρονική μουσική έκλεινε 20 χρόνια ζωής, ο Wesley Snipes είχε δηλώσει πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ρόλο, δημιουργώντας ένα ευμέγεθες hype γύρω από την ενδεχόμενη επιστροφή του ήρωα.

Στο μεταξύ βέβαια, περίπου έναν χρόνο μετά οι Disney και Marvel ανακοίνωσαν επίσημα το reboot του Blade στα πλαίσια του Marvel Cinematic Universe με τον Mahershala Ali του Moonlight και του Luke Cage στον ομώνυμο ρόλο. Έκτοτε δεν είχαμε νεότερα σχετικά με το αν ο Snipes επρόκειτο να σχετιστεί με το πρότζεκτ. Μέχρι προχτές που μίλησε στο Uproxx.

Εκεί λοιπόν ο ηθοποιός λέει πως δίνει τις ευλογίες του στο νέο Blade και στον Ali προσωπικά, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος δεν συμμετέχει στην επερχόμενη σειρά, αλλά επισημαίνοντας επίσης πως (σε αντίποινα;) ετοιμάζει δική του supernatural action ταινία τύπου Blade. Για την ακρίβεια, είπε πως ετοιμάζει μια ταινία που θα είναι “Blade-killer”. Δηλαδή σκοπεύει να πετσοκόψει τόσο την παλιά κινηματογραφική τριλογία όσο και την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά.

Όχι ιδιαίτερα ψύχραιμο εκ μέρους του, ελπίζουμε να μην υπάρξουν τραυματίες, περιμένουμε και βλέπουμε. Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε ότι σύντομα επιστρέφει και το Coming to America, οπότε ο Snipes είναι σε σκληρό reboot mode.

Best of internet