Quantcast

H Disney δίνει τις πρώτες εικόνες από το Spider-Man 3, μαζί με μερικούς ντεμέκ αστείους τίτλους για την ταινία

Υπάρχει μια υποψία ότι θα περιέχεται η λέξη Home

THE NERDSTREAM

24 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί αυτή τη στιγμή το παιχνίδι του Marvel Cinematic Universe να παίζει πρωτίστως στην μικρή οθόνη του Disney Plus με το WandaVision, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ετοιμάζεται ταυτόχρονα να επιστρέψει στη μεγάλη. Κι ενώ το 2021 του MCU θα ξεκινήσει με τα χρωστούμενα του 2020 όπως το Black Widow, η Disney ξεκινάει να τιζάρει τους επόμενους μεγάλους τίτλους της.

Χτες λοιπόν οι πρωταγωνιστές του Spider-Man 3, δηλαδή οι Tom Holland, Zendaya και Jacob Batalon, ανέβασαν στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram τις πρώτες εικόνες από την ταινία που ακολουθεί έπειτα από το αξιοπρεπέστατο Spider-Man: Homecoming και το χλιαρότατο Spider-Man: Far From Home.

Και καθώς τα γυρίσματα του Spider-Man 3 συνεχίζονται χωρίς να έχουμε ακόμα τίτλο, η Disney είπε μαζί με τις πρώτες εικόνες να δώσει επίσης τρεις (πάρα πολύ) χιουμοριστικούς τίτλους που όλοι τους περιλαμβάνουν την λέξη Home μέσα, κατά την παράδοση που έχουν δημιουργήσει ήδη οι πρώτες δύο ταινίες Spider-Man.

Τσεκάρετε παρακάτω τις εικόνες και αναμείνατε μέχρι τον Δεκέμβριο, θεωρητικά πάντα, για την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacob Batalon (@lifeisaloha)

Best of internet