Quantcast

Πρωταγωνιστή Joaquin Phoenix θα έχει η επόμενη ταινία του Ari Aster μετά τα Hereditary και Midsommar

Ο τίτλος αυτής Disappointment Blvd και από πίσω ξανά η λατρεμένη Α24

THE NERDSTREAM

19 Φεβρουαρίου 2021

Είναι μόλις 34 ετών, έχει φτιάξει μόλις 2 ταινίες, κι όμως συγκαταλέγεται κατά κοινή ομολογία μέσα στους καλύτερους σκηνοθέτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εν ενεργεία στο αμερικάνικο σινεμά. Τα πήγε περίφημα με το Hereditary, τα διέλυσε όλα με το Midsommar, και τώρα ο Ari Aster ετοιμάζει την επόμενη ταινία του.

Έχοντας ξανά από πίσω την σταθερή αξία που ονομάζεται Α24, το νέο πρότζεκτ του σκηνοθέτη έχει τον τίτλο Disappointment Blvd και η ιστορία της αφορά την ζωή ενός υπερ-πετυχημένου επιχειρηματία, με το φιλμ να διασχίζει αρκετές δεκαετίες από τη ζωή του. Κι εδώ αρχίζουν τα καλά νέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Joaquin Phoenix.

Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα, αλλά φήμες λένε πως η ταινία πρόκειται να γυριστεί κατά το δεύτερο μισό του 2021, οπότε αν όλα πάνε βάσει σχεδίου υπολογίζουμε να την δούμε κάποια στιγμή στις αρχές του 2022. Στο μεταξύ θυμίζουμε ότι ο Phoenix ετοιμάζει άλλη μια ταινία για την Α24, το C’mon C’mon δια χειρός του Mike Mills που έχει γυρίσει τα πανέμορφα Beginners και 20th Century Women.

Best of internet