Όχι ένα αλλά δύο κάτι-σαν-sequels του Parasite ετοιμάζει ήδη ο Bong Joon Ho

Και το πρώτο σενάριο έχει αισίως ολοκληρωθεί

THE NERDSTREAM

16 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί το 2019 ο Bong Joon Ho να τα σάρωσε όλα με το Parasite σε Κάννες και Όσκαρ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έκατσε να αράξει. Για την ακρίβεια, ήδη από τότε ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στα επόμενα κινηματογραφικά του πρότζεκτ, δύο στον αριθμό, τα οποία με έναν τρόπο θα σχετίζονται με το Parasite χωρίς όμως να αποτελούν ακριβώς sequels της ταινίας.

Μιλώντας πρόσφατα με τον Rian Johnson, σκηνοθέτη του The Last Jedi και του Knives Out, στο podcast The Director’s Cut ο Κορεάτης δημιουργός αποκάλυψε πως αυτές τις μέρες ολοκλήρωσε το πρώτο από τα δύο σενάρια. Με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, το πρώτο θα είναι ένα action/horror που θα διαδραματίζεται στην Κορέα και το δεύτερο θα είναι ένα αγγλόφωνο δράμα σε Αγγλία και ΗΠΑ.

Ακόμα βέβαια δε μας έχει πει πότε ακριβώς να περιμένουμε τις δύο ταινίες, αλλά εντάξει μην τον πιέζουμε τον άνθρωπο. Πάντως το βρίσκουμε θετικό ότι θα εντάσσονται στον ίδιο θεματικό/αφηγηματικό κύκλο του Parasite χωρίς να αποτελούν ευθεία sequels. Μ’ αυτήν την έννοια, περιμένουμε μάλλον κάτι σαν την revenge τριλογία του συμπατριώτη του Park Chan Wook.

Best of internet