Quantcast

Με τα Μήλα να ετοιμάζονται για Όσκαρ, ο Χρήστος Νίκου φτιάχνει ταινία με Carey Mulligan πρωταγωνίστρια και Cate Blanchett παραγωγό

Από εμάς είναι μπράβο

THE NERDSTREAM

27 Ιανουαρίου 2021

Πήγαν γαμιώντας σε ό,τι φεστιβάλ εμφανίστηκαν, αποτελούν μια από τις πιο hyped ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων κι αυτή τη στιγμή βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί για τα επερχόμενα Όσκαρ όσον αφορά τις ξενόγλωσσες ταινίες. Θα μπορούσε να πει κάποιος γενικά ότι τα Μήλα του Χρήστου Νίκου τα έχουν πάει περίφημα μέχρι στιγμής.

Ο σκηνοθέτης βέβαια αποφασίζει να μην βάλει κώλο κάτω κι έτσι προχωράει κατευθείαν στο επόμενο μεγάλου μήκους πρότζεκτ του, στο οποίο οι διεθνείς συμμετοχές είναι εντυπωσιακότατες μέχρι στιγμής. Η ταινία θα λέγεται Fingernails και θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Carey Mulligan που στο παρελθόν έχει δώσει υπέροχες ερμηνείες στα An Education και Shame ενώ αυτές τις μέρες την είδαμε επίσης στο έξυπνο και διασκεδαστικό Promising Young Woman.

Ταυτόχρονα, παραγωγός της ταινίας θα είναι η Cate Blanchett μέσω της εταιρείας παραγωγής της, η οποία παρεμπιπτόντως μπήκε εκ των υστέρων executive producer στα Μήλα και κάνοντας έπειτα μπόλικη δουλίτσα και lobbying ώστε να τα κάνει γνωστότερα στο αμερικάνικο κοινό. Όμορφα νέα γενικά, αναμένουμε περισσότερα.

Best of internet