Quantcast

Godzilla vs. Kong: Το πρώτο trailer υπόσχεται ένα από τα πιο μεγάλα πράγματα που θα έχουμε δει ποτέ στη μικρή οθόνη

Εκτός αν έχουν ανοίξει τα σινεμά μέχρι τις 26 Μαρτίου, πράγμα που ευχόμαστε

THE NERDSTREAM

25 Ιανουαρίου 2021

Μοιάζει απίστευτο, φίλες και φίλοι, αλλά όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε την επόμενη μεγάλη τερατοταινία του Hollywood κατευθείαν στη μικρή οθόνη, μιας και το επερχόμενο Godzilla vs. Kong πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου στο HBO Max και σε όσες αίθουσες θα είναι σε λειτουργία εκείνη την περίοδο, μιας και αυτή θα είναι η τακτική της Warner για φέτος.

Κι ενώ πριν λίγο καιρό είχαμε τις φήμες ότι το στούντιο απέρριψε την προσφορά του Netflix να δώσει 200 εκ. δολάρια ώστε να πάρει εκείνο την ταινία στην πλατφόρμα του, τώρα έχουμε το πρώτο trailer από την επερχόμενη μάχη του lizard thicc boi της καρδιάς μας με τον γιγαντοπίθηκο του ινδικού ωκεανού. Τσεκάρετε:

Γενικά πάντως λατρεύουμε kaiju ταινίες κι ελπίζουμε ακόμα ότι το Hollywood θα μας δώσει μια πραγματικά καλή εκδοχή τους (πέρα από το Pacific Rim οκ), αλλά εδώ για άλλη μια φορά μας ανησυχεί το ενδεχόμενο η ταινία να αποτελείται κατά 85% από βαρετό, ανούσιο, κακογραμμένο και κακοπαιγμένο ανθρώπινο δράμα που όλοι θέλουν να κάνουν skip. Ελπίζουμε όχι, προχωράμε και βλέπουμε.

Best of internet