Quantcast

Ο δημιουργός του BoJack Horseman φτιάχνει sci-fi ταινία με τον Andy Samberg, πράγμα αναγκαίο και επίκαιρο

Αυτά εδώ είναι τα λεφτά μας, πάρτε τα

THE NERDSTREAM

13 Ιανουαρίου 2021

Μερικά πράγματα, φίλες και φίλοι, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν θα έπρεπε τρόπο να τα επινοήσουμε. Γιατί, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά μας, συνειδητοποιήσαμε ότι τα περιμέναμε σ’ ολόκληρη τη ζωή μας. Όλα όσα είχαμε περάσει και υπομείνει μέχρι τώρα οδηγούσαν εκεί. Στη συνάντησή μας μαζί τους.

Σε εντελώς σχετικά νέα, λοιπόν, έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως ο δημιουργός του BoJack Horseman, δηλαδή ο Raphael Bob-Waksberg, ετοιμάζει μια sci-fi ταινία με πρωταγωνιστή τον Andy Samberg των λατρεμένων The Lonely Island, του αγαπημένου Brooklyn Nine-Nine και του υπέροχου Palm Springs.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ιδέα για την ταινία ανήκει στον Bob-Waksberg, ο οποίος την δουλεύει σε μορφή σεναρίου μαζί με τον σεναριογράφο του Palm Springs, Andy Siara. Ταυτόχρονα, απ’ ό,τι φαίνεται η ανώνυμη έως τώρα ταινία θα έχει για παραγωγό τον Ben Stiller, ενώ την πραγματοποίηση (κι έπειτα την διανομή της) έχει αναλάβει η Apple.

Γενικά όμορφα πράγματα, κι η συνεργασία Bob-Waksberg με Samberg, πέρα από το να είναι ικανή να τινάξει στον αέρα το κεφάλι ενός τύπου που πιστεύει ότι όλο το Hollywood είναι μια εβραϊκή συνωμοσία, μας κάνει εξαιρετικά χαρούμενος. Την εγκρίνουμε φουλ ως επόμενο βήμα για την καριέρα και των δυο τους. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε.

Best of internet