Quantcast

Έκλεισε, ο Deadpool μπαίνει επισήμως στο Marvel Cinematic Universe παραμένοντας R-rated

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

THE NERDSTREAM

12 Ιανουαρίου 2021

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, κοντεύουν να περάσουν χρόνια απ’ όταν κυκλοφόρησε το sequel του Deadpool, δίνοντας μερικές ακόμα ανάσες meta δροσιάς στο κουρασμένο υπερηρωικό genre. Έκτοτε, έχουν συμβεί πολλά. ΟΚ, έχουμε μια παγκόσμια πανδημία. Αλλά και πέρα απ’ αυτό, μετά την εξαγορά της Fox από τη Disney, τυπικά πλέον ο Deadpool ανήκει στο Marvel Cinematic Universe.

Τώρα, ανήκει πια και ουσιαστικά. Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου των Marvel Studios και γενικού τσιφ της φάσης, Kevin Feige, ο Ryan Reynolds αυτοπροσώπως δουλεύει αυτή τη στιγμή πάνω σε ένα R-rated σενάριο (κόντρα σε ό,τι φοβόμασταν λόγω Disney) για το Deadpool 3, το οποίο θα είναι επισήμως πλέον κομμάτι του MCU.

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας για την ταινία, αλλά το σημαντικό είναι πως η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Να θυμίσουμε επίσης ότι με το σενάριο ασχολούνται κι οι αδερφές Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux, οι οποίες έχουν δουλέψει στο animated Bob’s Burgers και αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν το επίσης animated The Great North.

Κατά τ’ άλλα, να πώς το επιβεβαίωσε χτες κι ο ίδιος ο Reynolds με κλασική reynolds-ική τσαχπινιά:

Best of internet