Quantcast

Το Jackass 4 ξεκινάει γυρίσματα, οι Johnny Knoxville και Steve-O τραυματίζονται από την δεύτερη μέρα

Όχι, όντως τώρα, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

THE NERDSTREAM

17 Δεκεμβρίου 2020

Σε περίπτωση που δεν ακολουθείτε τα σινεφίλ arthouse νέα της 9ης τέχνης, να σας ενημερώσουμε ότι, ναι, ετοιμάζεται 4η ταινία Jackass, γιατί τα κινηματογραφικά φεστιβάλ ήταν άδεια χωρίς αυτό. 20 χρόνια λοιπόν μετά την αρχή του πρότζεκτ, οι μεσήλικες πλέον λαϊκοί ήρωες της αχρείαστα ακραίας παραφροσύνης επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη.

Στο μεταξύ, θυμάστε το φινάλε της πρώτης ταινίας που είχε τους πρωταγωνιστές σε γερο-μεταμφίεση να κάνουν καφρίλες μέχρι τα γεράματα και τελικά να πεθαίνουν κάνοντας stunts; Ε, τελικά απ’ ό,τι φαίνεται είχαν δει μπροστά οι αγαπητοί δημιουργοί. Όπως αποκάλυψε χτες ο Bam Margera, τα γυρίσματα σταμάτησαν γιατί είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς ήδη από τη δεύτερη μέρα.

Οι Steve-O και Johnny Knoxville λοιπόν τραυματίστηκαν κατά τη δεύτερη μέρα γυρισμάτων αφού επιχείρησαν να ανέβουν σε έναν κυλιόμενο διάδρομο κουβαλώντας μουσικά όργανα. Αποτέλεσμα: μπήκαν στο νοσοκομείο. Η ταινία αναμένεται να έρθει τον Μάρτιο του 2021, αν δηλαδή δεν έχει πεθάνει κάποιος από αυτούς μέχρι τότε.

Best of internet