Quantcast

Οι πρώτες κριτικές για το Wonder Woman 1984 είναι θετικές, αλλά όχι για να τρελαίνεσαι κιόλας

Προς το παρόν, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον πανικό που προκάλεσε η Warner με την απόφαση να κάνει ταυτόχρονες πρεμιέρες σε σινεμά και streaming το 2021

THE NERDSTREAM

8 Δεκεμβρίου 2020

Από εδώ ξεκίνησε ο χαμός των τελευταίων ημερών, φίλες και φίλοι. Πριν λίγες βδομάδες, η Warner ανακοίνωσε πως το Wonder Woman 1984, μετά από κάμποσες αναβολές λόγω covid, τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου. Με έναν τρομερά σημαντικό αστερίσκο: η πρεμιέρα θα είναι ταυτόχρονα σε αίθουσες και σε streaming, μέσω της πλατφόρμας HBO Max.

Πριν από λίγες μέρες, η Warner τράβηξε αυτήν την απόφαση στις ακραίες της συνέπειες, αποφασίζοντας να κάνει το ίδιο για όλο το 2021 με όλες τις μεγάλες πρεμιέρες που περιμένουμε από το στούντιο, από το Dune και το The Matrix 4 μέχρι το The Suicide Squad και το Godzilla vs Kong. Κι αυτό δεν άρεσε καθόλου, για παράδειγμα, σε δημιουργούς σαν τον Christopher Nolan και τον Denis Villeneuve.

Στο μεταξύ, καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, η Warner έδωσε σε κριτικούς κινηματογράφου δημοσιογραφικά previews της νέας ταινίας της Patty Jenkins με την Gal Gadot. Κι αυτοί, χωρίς να προχωρήσουνε σε spoilers, μοιράστηκαν στο Twitter τις πρώτες εντυπώσεις τους από την ταινία, σύμφωνα με τις οποίες το WW84 μυρίζει απλά οκ. Τσεκάρετε τι είχαν να πουν:

 

Best of internet