Quantcast

Αυτές είναι οι ταινίες που μπορείτε να δείτε δωρεάν και online στο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Αρχίζει 25 Νοεμβρίου, κρατήστε σημειώσεις

THE NERDSTREAM

23 Νοεμβρίου 2020

Καλώς ή κακώς, όπως τα έχει φέρει η ζωή, έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε πράγματα που δεν θα φανταζόμασταν καν σε διαφορετικές συνθήκες. Για παράδειγμα, ποιος θα το περίμενε πέρσι ότι η βασική μας σχέση με το σινεμά στο τέλος του 2020 θα ήταν τα online φεστιβάλ κινηματογράφου; Κι όμως, έγινε. Και μετά το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που ολοκληρώθηκε την περασμένη βδομάδα, έρχεται το 33ό Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

To Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διεξάγεται φέτος για 33η χρονιά (από Τετάρτη 25 Νοεμβρίου μέχρι Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου) και για πρώτη φορά online, στην πλατφόρμα Cinesquare, με δωρεάν προβολή όλων των ταινιών. Κάθε ταινία θα προβληθεί για μία μόνο μέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα προβολών, ενώ όλες οι προβολές έχουν γεωγραφικό περιορισμό στην Ελλάδα. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 10 το πρωί της ημέρας που είναι προγραμματισμένη έως τις 10 το πρωί της επόμενης και οι περισσότερες θα έχουν όριο 500 προβολών.

Μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές λεπτομέρειες για την εγγραφή στην streaming πλατφόρμα και την προβολή των ταινιών στο επίσημο site του φεστιβάλ, ενώ εδώ μπορείτε να τσεκάρετε ολόκληρο το πρόγραμμα του Πανοράματος. Αν θέλετε και μερικές γρήγορες προτάσεις, προσπαθήστε να μην χάσετε τις ελληνικές ταινίες που έκαναν μπαμ στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όπως το Digger και το Daniel ’16, ενώ αξίζει κανείς να τσεκάρει τα αφιερώματα στην επιστημονική φαντασία και τη μετανάστευση που έχουν κάμποσες ταινιάρες μέσα.

Best of internet