Quantcast

The Midnight Sky: Ο George Clooney επιστρέφει μπροστά και πίσω από την κάμερα με ένα post-apocalyptic sci-fi στο Netflix

Και με ένα εντυπωσιακό μούσι αν μη τι άλλο

THE NERDSTREAM

30 Οκτωβρίου 2020

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον George Clooney στη μεγάλη οθόνη. Ο μέγας ζεν πρεμιέ των 80s και των 90s, αιώνιο crush της μαμάς σας, είχε αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει. Γιατί προφανώς κανείς δε μπορεί να πει όχι στο Netflix. Και τα λεφτά του.

Η νέα του ταινία λοιπόν είναι το The Midnight Sky, μια παγωμένη post-apocalyptic sci-fi περιπέτεια στην οποία ο Clooney θα υποδύεται έναν μοναχικό επιστήμονα στην Αρκτική ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει μια ομάδα αστροναυτών από το να επιστρέψουν σε μια Γη που ταλανίζεται από μια παγκόσμια καταστροφή. Όχι το πιο πρωτότυπο πράγμα στον κόσμο αλλά νταξ, θα το δούμε.

Το Midnight Sky σηματοδοτεί και την επιστροφή του Clooney στην σκηνοθεσία, πράγμα καλό φυσικά. Μπορεί η τελευταία του ταινία, το Suburbicon να μην έλεγε τίποτα ιδιαίτερο, αλλά στο παρελθόν έχει φτιάξει πανέμορφα φιλμ σαν το Confessions of a Dangerous Mind και το Goodnight and Good Luck.

Τσεκάρετε παρακάτω το trailer και να περιμένετε την ταινία στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου:

Best of internet