Quantcast

Αυτό είναι το ωρολόγιο πρόγραμμα των 26ων Νυχτών Πρεμιέρας, πάρτε τα μέτρα σας

Αφετηρία στις 23 Σεπτεμβρίου σε θερινά και χειμερινά σινεμά

THE NERDSTREAM

17 Σεπτεμβρίου 2020

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι γεγονός, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μέσα σε μία χρονιά που μας έπεισε να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, το φετινό Φεστιβάλ φιλοξενεί κλειστές και θερινές αίθουσες στο πρόγραμμά του, καθώς και ένα μέρος των ταινιών του σε ψηφιακή πλατφόρμα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένθερμος υπερασπιστής εκείνης της κινηματογραφικής εμπειρίας που βιώνεται συλλογικά και στον φυσικό της χώρο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αίθουσα και τη μεγάλη οθόνη. Πιστοί στην φιλοσοφία αυτή και σεβόμενοι πάντα τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές διεξαγωγής, όπως ορίζονται από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και με απαράβατο γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και των θεατών μας, ευχόμαστε καλό Φεστιβάλ και ασφαλείς προβολές σε όλους/-ες!

Τρία Διαγωνιστικά τμήματα, νέοι δημιουργοί, αληθινές ιστορίες, ελληνικές μικρού μήκους, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς μέσα σε 12 μέρες (και Νύχτες). Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι εδώ γιατί οι Νύχτες μας είναι Σινεμά!

Όπως κάθε χρόνο, το cinemagazine.gr σας αποκαλύπτει τον απόλυτο οδηγό. Το ωρολόγιο πρόγραμμα μόλις κυκλοφόρησε και το μοιραζόμαστε μαζί σας!

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ

Best of internet