Quantcast

O Rami Malek είναι ο καλύτερος Bond Villain που έχουμε δει εδώ και καιρό στο νέο trailer του No Time to Die

Αν όλα πάνε καλά, θα το δούμε το Νοέμβριο επιτέλους

THE NERDSTREAM

4 Σεπτεμβρίου 2020

Το νέο James Bond είχε πολύ δράμα από πίσω του, αλλά τελικά τα πράγματα μοιάζουν να μπήκαν στον ίσιο δρόμο. Μετά από αλλαγές σκηνοθετών και φημολογίες για νέους Bond, η τελευταία 007 ταινία του Daniel Craig μπήκε τελικά σε καλή τροχιά από τον λατρεμένο Cary Fukunaga που έχουμε αγαπήσει κινηματογραφικά με τα Sin Nombre και Beasts of No Nation αλλά και τηλεοπτικά με τα True Detective και Maniac.

Έπειτα, μάθαμε ότι η Phoebe Waller-Bridge κλήθηκε από τον ίδιο τον Craig προκειμένου να δουλέψει πάνω στο σενάριο, και κυρίως για να κάνει αλλαγές σε πιο κωμική κατεύθυνση, ενώ η προσθήκη του Rami Malek σε ρόλο κλασικού κακού και της Billie Eilish στη μουσική έκαναν αυτό το James Bond να είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα των τελευταίων χρόνων.

Κι ενώ το περιμέναμε Απρίλιο, έσκασε η πανδημία κι η ταινία έπειτα από απανωτές αναβολές η ταινία έρχεται τελικά το Νοέμβριο, αν δεν ήμαστε όλοι νεκροί μέχρι τότε. Τσεκάρετε το ολόφρεσκο trailer που μεταξύ άλλων μας δίνει και τις πρώτες εικόνες του Malek ως Bond Villain, κάτι που περιμένουμε φουλ να δούμε να συμβαίνει:

Best of internet