Quantcast

Επιστρέφει στη σκηνοθεσία ο Ben Affleck, μετά την εξαιρετικά πετυχημένη του πορεία ως Batman

Αν είναι να μας ξαναδώσει ταινιάρες σαν το Gone Baby Gone και το The Town, μέσα

THE NERDSTREAM

10 Αυγούστου 2020

Ότι δεν σκοτώνει τον Ben Affleck τον κάνει πιο δυνατό, φίλες και φίλοι. Αφού ο αγαπητός ηθοποιός κατάφερε να ξεφύγει από την κόλαση που τον είχε βυθίσει ο ρόλος του ως Batman στο DC Extended Universe, τώρα ο Affleck ετοιμάζεται να κάνει τα επόμενα βήματα στην κινηματογραφική του πορεία, θεραπευμένος από το τραύμα και ωριμότερος πλέον για το μέλλον.

Σε περίπτωση που σας είχε διαφύγει, να σημειώσουμε ότι πέρα από πετυχημένος ηθοποιός ο Affleck έχει διατελέσει επίσης αξιοσημείωτος σκηνοθέτης στο πρόσφατο παρελθόν. Μπορεί η τελευταία του ταινία, το Live by Night του 2016, να ήταν κάπως τζούφια, αλλά πριν από αυτό μας είχε δώσει δύο ταινιάρες με το Gone Baby Gone και το The Town. Κι είχε τσιμπήσει κι ένα Όσκαρ για το καλοφτιαγμένο πλην χλιαρό Argo το 2012.

Τώρα λοιπόν ο Affleck αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του The Big Goodbye, δηλαδή της μεταφοράς του ομώνυμου βιβλίου του  Sam Wasson που αφηγείται την behind-the-scenes ιστορία του θρυλικού Chinatown του Roman Polanski, το οποίο όλως τυχαίως μάλιστα επανεκδόθηκε φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά θερινά σινεμά.

Καλή φάση ακούγεται, σίγουρα ψηνόμαστε, αλλά ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα για την παραγωγή της ταινίας ούτε έχουμε στα χέρια μας κάποια ημερομηνία. Να σημειώσουμε πάντως ότι πρόκειται για την δεύτερη ταινία γύρω από το Chinatown που περιμένουμε στο εγγύς μέλλον, αφού εκκρεμεί κι ένα (αχρείαστο) prequel της ταινίας δια χειρός David Fincher.

Best of internet