Quantcast

Μετά το reboot του Invisible Man, ο Leigh Whannell ετοιμάζει λυκανθρωπική ταινία με τον Ryan Gosling

Καλά το πήγε, τον εμπιστευόμαστε

THE NERDSTREAM

9 Ιουλίου 2020

Γενικά, τα πετυχημένα horror reboots είναι σπάνιο πράγμα. Ας πούμε, μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις της περασμένης δεκαετίας ήταν το Halloween του David Gordon Green. Και φέτος στην αρχή της χρονιάς είχαμε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με το The Invisible Man του Leigh Whannell που αναβίωσε κινηματογραφικά τον κλασικό ήρωα του H.G. Wells.

Αφού λοιπόν πήγε καλά αυτό, τώρα η Universal ανέθεσε στον Whannell να κάνει αυτό που δεν κατάφερε τα τελευταία χρόνια με την αποτυχημένη προσπάθεια για ένα ενιαίο κινηματογραφικό Dark Universe. Έτσι, ο σεναριογράφος του Saw και σκηνοθέτης του Upgrade πρόκειται να γυρίσει ακόμα ένα reboot βασισμένο σε τέρας της Universal.

Πρόκειται για το The Wolfman, την λυκανθρωπική ταινία που έχει εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη μια φορά το 1941 κι άλλη μια φορά το 2010. Εκεί, με την πάντα αξιόπιστη Blumhouse στην παραγωγή, ο Whannell θα μετατρέψει τον πάντα εκφραστικό Ryan Gosling σε λυκάνθρωπο, αφού ο ηθοποιός έχει ήδη υπογράψει για τη συμμετοχή του στην ταινία.

Ακόμα δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για το πρότζεκτ, αλλά αν ακολουθήσει την ίδια συνταγή τήρησης της παράδοσης σε συνδυασμό με χαλαρό πειραματισμό όπως το The Invisible Man τότε έχουμε την υποψία ότι θα είναι μια χαρά ταινιούλα.

Best of internet