Quantcast

Έτοιμος να ξαναπαίξει τον Batman ο Michael Keaton, αυτήν την φορά στην επερχόμενη ταινία The Flash

ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ

THE NERDSTREAM

23 Ιουνίου 2020

Πρώτα, έπαιξε τον Batman στις θρυλικές ταινίες του Tim Burton. Μετά, έπαιξε τον Birdman στην ομώνυμη ταινία του Alejandro G. Iñárritu, μια εναλλακτική meta εκδοχή του Batman. Τώρα, ετοιμάζεται να παίξει ξανά τον Batman, σε ένα τελείως διαφορετικό κινηματογραφικό περιβάλλον πια. Είναι ο Michael Keaton, ο άνθρωπος που έχει τον Σκοτεινό Ιππότη στο dna του.

Κι ενώ εμείς περιμένουμε τον Batman του Robert Pattinson, χτες βράδυ κυκλοφόρησε η είδηση του The Wrap ότι ο Keaton βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τη Warner για να υποδυθεί τον Bruce Wayne στην επερχόμενη ταινία The Flash του DCEU που αναμένεται να σκάσει το 2022. Εκεί, αν όλα πάνε καλά, ο Keaton θα παίζει έναν μεσήλικα Batman δίπλα στον νεανικό Barry Allen του Ezra Miller.

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι ο Keaton έχει κάνει γενικά ένα δυνατό υπερηρωικό comeback, αφού το 2017 υποδύθηκε επίσης τον Vulture στο Spider-Man: Homecoming, έναν ρόλο που πρόκειται να επαναλάβει και στο Morbius του 2021. Πολύ ορεξάτος θα λέγαμε για 69 χρονών. Πάντα τέτοια ευχόμαστε.

Best of internet