Quantcast

Ντοκιμαντέρ για τον George Carlin ετοιμάζει ο Judd Apatow, ενώ περιμένουμε και μια βιογραφική ταινία για τον κωμικό

Και πολύ έχουν αργήσει, αν μας ρωτάτε

THE NERDSTREAM

12 Ιουνίου 2020

Κατά μία έννοια, πρόκειται για δύο από τα πιο σημαντικά ονόματα της αμερικάνικης κωμωδίας των τελευταίων δεκαετιών. Από τη μία, ο θρυλικός George Carlin ήταν ίσως ο σημαντικότερος και επιδραστικότερος stand-up κωμικός από τα 70s κι έπειτα (μαζί με τον Richard Pryor φυσικά), έχοντας κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους και 14 specials στο HBO μέχρι τον θάνατό του το 2008.

Από την άλλη, ο Judd Apatow αναζωογόνησε την κινηματογραφική κωμωδία από τη θέση του παραγωγού και του σκηνοθέτη από το 2000 κι έπειτα, βάζοντας την υπογραφή του σε έργα σαν το Anchorman, το The 40-Year-Old Virgin, το Suberbad, το Knocked Up και το Bridesmaids μεταξύ πολλών άλλων.

Και τώρα λοιπόν ο Apatow αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του με την Boston Globe ότι ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον Carlin. Σύμφωνα με τον ίδιο, σύντομα ξεκινάει δουλειά με τον συνεργάτη του, Michael Bonfiglio, πάνω στο έργο του ιστορικού και προφητικού (όπως τον χαρακτήρισε) κωμικού. Ταυτόχρονα, θυμίζουμε ότι περιμένουμε και μια βιογραφική ταινία για τον Carlin, η οποία ανακοινώθηκε ήδη από το 2018 και το σενάριο της οποίας επρόκειτο να γραφτεί από τον Stan Chervin, υποψήφιο για Όσκαρ για το (πράγματι πολύ καλό) σενάριο του Moneyball.

Τέλος, μιας και μιλάμε για Apatow, μην παραλείψετε να τσεκάρετε τη νέα του ταινία, The King of Staten Island, που κυκλοφόρησε σήμερα στις streaming πλατφόρμες:

Best of internet