Quantcast

Ξεκίνησε η παραγωγή για το Spider-Man: Into The Spider-Verse 2, με το καλό το 2022 στις αίθουσες

Να ένα sequel για το οποίο ανυπομονούμε πραγματικά

THE NERDSTREAM

12 Ιουνίου 2020

Γενικά, μας αρέσουν οι superhero ταινίες. Δεν θα το κρύψουμε. Μας αρέσουν, ακόμα κι αν είναι ίδιες μεταξύ τους, ομοιόμορφες σε αφήγηση και αισθητική, ή κοινότοπες στην ιστορία και τους χαρακτήρες τους. Είναι βίτσιο, τι να κάνουμε. Όταν όμως σκάει μια υπερηρωική ταινία που πειραματίζεται αυθεντικά παραμένοντας διασκεδαστική, τότε το πράγμα γίνεται υπέροχο.

Μια τέτοια αναζωογονητική ανάσα δροσιάς ήταν και το Spider-Man: Into The Spider-Verse. Η ταινία έσκασε μύτη από το πουθενά το 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες και μας θάμπωσε με την πρωτότυπη και πολύχρωμη αντίληψή της για τον Peter Parker, τον Miles Morales και διάφορες άλλες εκδοχές του Ανθρώπου Αράχνη.

Και τώρα, περιμένουμε το sequel. Τον προηγούμενο μήνα, η Sony ανακοίνωσε πως η δεύτερη ταινία δεν θα κυκλοφορήσει τελικά τον Απρίλιο του 2022 όπως προοριζόταν αρχικά. Αντίθετα, λόγω πανδημίας, η νέα ημερομηνία είναι 7 Οκτωβρίου 2022. Και κάπως έτσι, αυτή τη βδομάδα ο αρχι-animator της Sony, δηλαδή ο Nick Kondo, ανακοίνωσε στο Twitter πως ξεκίνησε επισήμως η παραγωγής της ταινίας:

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ.

Best of internet