Quantcast

Η ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου με Άρη Σερβετάλη και Mickey Rourke έρχεται για να τερματίσει το 2020

Αυτή η χρονιά γίνεται όλο και καλύτερη

THE NERDSTREAM

3 Ιουνίου 2020

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, φίλες και φίλοι. Ποτέ δεν έλειψαν οι καλλιτέχνες που προτιμούν την Ελλάδα για τα τελευταία τους ένσημα λίγο πριν την συνταξιοδότηση. Ο Ριβάλντο ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2004. Οι Scorpions έχουν έρθει περίπου 148 φορές για τελευταία φορά. Και τώρα ο Mickey Rourke κάνει κι αυτός το μεγάλο βήμα.

Το βήμα αυτό, βέβαια, οδηγεί προς την αγιοσύνη κατά πως φαίνεται. Συγκεκριμένα, η ελληνική ταινία στην οποία θα παίξει ο Rourke είναι το Man of God, μια βιογραφία (;) για την ιστορία, τη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου που θα γυριστεί σε Αθήνα και Αίγινα το καλοκαίρι του 2020 σε σκηνοθεσία της ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού Γιελένα Πόποβιτς.

Στον ρόλο του Νεκτάριου θα συναντήσουμε τον Παναγιότατο Άρη Σερβετάλη, ο οποίος εξάλλου διατηρεί μια στενότατη προσωπική σχέση με το πνεύμα του αγίου. Εξάλλου, για να παραθέσουμε και παλιότερη δήλωση του ηθοποιού πάνω στο θέμα: «Τον Άγιο Νεκτάριο δεν τον υποδύεσαι. Ο Άγιος είναι ζωντανός! Απλά αφήνεσαι…».

Σύμφωνα με πηγές, ο Rourke από την άλλη θα υποδυθεί  το ρόλο του παράλυτου στον οποίο έγινε και το πρώτο θαύμα του Αγίου. Μαζί του θα εμφανιστούν και μια πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθοποιών, όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Χρήστος Λούλης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μεταξύ άλλων.

Είναι προφανές ότι μόνο στο σωτήριο έτος 2020 θα μπορούσε να γυριστεί μια τέτοια ταινία, η οποία προορίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Νοέμβριο, στην επέτειο των 100 χρόνων από το θάνατο του Νεκταρίου. Σε περίπτωση που αρέσκεστε εν γένει στην πρωινή μαστούρα, μην παραλείψετε να τσεκάρετε τη συνέντευξη της σκηνοθέτιδας σχετικά με την ταινία στο Πρακτορείο Ορθοδοξία:

Best of internet