Quantcast

Σαμποτάρετε τα μυαλά σας βλέποντας το νέο trailer για το Tenet του Christopher Nolan

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου, σύμφωνα με έρευνες

THE NERDSTREAM

22 Μαΐου 2020

Όλοι έχουν στραφεί προς Εκείνον για να σώσει την παρτίδα των κλειστών κινηματογράφων και των ακυρωμένων ταινιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Και λογικό είναι, αν μας ρωτάτε. Πάντα η κυκλοφορία μιας νέας ταινίας του Christopher Nolan αποτελούσε μείζον κινηματογραφικό γεγονός, πόσο μάλλον τώρα που η βιομηχανία του σινεμά περιμένει πώς και πώς να ρεφάρει.

Σήμερα, λοιπόν, είχαμε ένα φρεσκότατο trailer του Tenet, της νέας ταινίας του σκηνοθέτη. Τουλάχιστον στο YouTube, γιατί το trailer ντεμπούταρε χτες στο Fortnite, όπως έχει συμβεί και με άλλες ταινίες τον τελευταίο καιρό. Παράξενο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση των πραγμάτων τώρα πια. Δείτε εδώ το trailer και προσπαθήστε να βγάλετε άκρη τι σκατά συμβαίνει, όπως όλοι μας άλλωστε:

Κατά τ’ άλλα, απ’ ό,τι φαίνεται η ταινία οδεύει προς κανονική κυκλοφορία στους σινεμάδες στις 17 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, όμως, η Warner έχει βάλει μερικές απαραίτητες παραμέτρους σε αυτό. Το στούντιο έχει θέσει ως μίνιμουμ όριο αιθουσών για το αμερικανικό release τις 3,5 χιλιάδες αίθουσες, ενώ ο παγκόσμιο αριθμός θα πρέπει να φτάνει τις 33,5 χιλιάδες συνολικά.

Όπως και να ‘χει, στην χειρότερη περίπτωση θα το δούμε λίγο αργότερα (δηλαδή μέσα στον Αύγουστο), αφού ούτε ο Nolan ούτε το studio πρόκειται να δεχτούν μια ψηφιακή κυκλοφορία ενός τόσο μεγάλου τίτλου.

Best of internet