Quantcast

Το trailer του Da 5 Bloods μας προετοιμάζει για ένα Apocalypse Now α λα Spike Lee

Κι αυτό είναι καλό, φυσικά

THE NERDSTREAM

19 Μαΐου 2020

Είναι σπουδαίος, είναι μεγάλος, είναι μερακλής. Γνωστά πράγματα για τον Spike Lee αυτά, ακόμα κι αν στο παρελθόν μας έχει δώσει από αριστουργήματα μέχρι φόλες (με κάμποσα ενδιάμεσα στάδια βέβαια). Και, αν μη τι άλλο, είναι ένας σκηνοθέτης που με κάθε νέα ταινία του τραβάει την κινηματογραφική προσοχή, δικαίως πάντα.

Και τώρα, δυο χρόνια μετά το BlacKkKlansmanm, o σκηνοθέτης επιστρέφει με ένα νέο Spike Lee Joint. Ο τίτλος του είναι Da 5 Bloods και πρόκειται για ένα πολεμικό έπος στο Βιετνάμ, με ματιά Spike Lee φυσικά. Η ταινία λέγεται πως επρόκειτο να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις φετινές Κάννες, αλλά ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια.

Κατά τ’ άλλα, η ιδιαιτερότητα της ταινίας είναι πως ο Lee γίνεται ο τελευταίος μεγάλος σκηνοθέτης μετά τους Martin Scorsese, Noah Baumbach και Alfonso Cuaron που επιλέγει να φτιάξει μια ταινία για λογαριασμό του Netflix, με την σημείωση βέβαια ότι είχε συνεργαστεί με την πλατφόρμα ήδη μια φορά με την σειρά She’s Gotta Have It (remake της δικής του ταινίας φυσικά).

Τσεκάρετε παρακάτω το trailer και αναμείνατε μέχρι τις 12 Ιουνίου που σκάει στις οθόνες μας:

Best of internet