Quantcast

Ταινία Borderlands ετοιμάζει ο δημιουργός του Chernobyl, με την Cate Blanchett στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Το λατρεμένο videogame βρίσκει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη

THE NERDSTREAM

7 Μαΐου 2020

Μετά την μεγάλη επιτυχία του The Witcher στο Netflix, προβλέπαμε ότι θα ακολουθήσει ένα νέο κύμα κυριλέ video game τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών που θα σπάσουν την γκίνια του παρελθόντος. Προς το παρόν, το πράγμα μοιάζει να επιβεβαιώνεται και τα νεότερα στο μέτωπο είναι τα εξής.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, η Cate Blanchett είναι πολύ κοντά στο να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία Borderlands, η οποία θα βασίζεται βέβαια στο ομώνυμο δημοφιλές video game της Gearbox . Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ήδη ο Eli Roth του Cabin Fever και του Hostel, αλλά το πιο ενδιαφέρον όνομα βρίσκεται στο σενάριο.

Για την ακρίβεια, την ταινία θα υπογράφει ο Craig Mazin, ο οποίος έγραφε Scary Movie και Hangover μέχρι να κάνει πέρσι το μπαμ με το πολυβραβευμένο και πολυαγαπημένο τηλεοπτικό Chernobyl. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες, πράγμα που λογικά θα αργήσει δεδομένων των συνθηκών, αλλά τα νέα αν μη τι άλλο μας καθιστούν αισιόδοξους.

Best of internet