Quantcast

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Αυτές είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα λιώσεις στην καραντίνα σου

Πώς να φτιάξετε τον απόλυτο μαραθώνιο binge-watching μέσα από 6 απλές προτάσεις

THE NERDSTREAM

13 Απριλίου 2020

Παλιά λεγότανε μαραθώνιος, μετά το αποκαλούσανε λιώσιμο, τώρα οι νέοι (ok boomers) προτιμούν τον όρο binge-watching. Η ουσία όμως είναι η ίδια: μιλάμε για την φάση που κάθεσαι με τις ώρες μπροστά από μία οθόνη μέχρι τα μάτια σου να κλείσουν και το μυαλό σου να λιώσει από το πόσες ταινίες ή επεισόδια σειράς είδες. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου απλό πράγμα. Για να γίνει σωστά, χρειάζεται αφοσίωση και οργάνωση. Και είναι τέλειο. Και δεν σηκώνουμε κουβέντα.

Η καραντίνα που περνάμε είναι δύσκολη κατάσταση, φίλες και φίλοι, αλλά μαντέψτε με ποιον τρόπο μπορεί να περάσει πιο γρήγορα. Ακριβώς. Με το να binge-άρετε τις ταινίες και σειρές που δεν μπορούσατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Έτσι λοιπόν τα βάλαμε κάτω αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και σας παρουσιάζουμε 6 προτάσεις με κλασικούς και σύγχρονους μαραθώνιους ταινιών και σειρών που μπορείτε να οργανώσετε σήμερα κιόλας μέσα από την υπηρεσία Novaflix σε οποιαδήποτε συσκευή επιλέξετε (Laptop, PC, Tablet, Smartphone ή μεγάλη οθόνη τηλεόρασης φυσικά), έχοντας τη δυνατότητα να υποστηρίξει έως 3 διαφορετικές συσκευές (με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 οθόνες) ανά συνδρομή και πολλαπλά προφίλ θέασης.

Μαραθώνιος Quentin Tarantino

Τι περιέχει: Όχι, δεν περιέχει την φιλμογραφία του Αμερικάνου σκηνοθέτη, γιατί αυτόν τον μαραθώνιο τον έχετε κάνει πολλές φορές. Αντίθετα, μιλάμε για έναν μαραθώνιο που περιλαμβάνει 10 ταινίες που θέλει ο ίδιος ο Quentin Tarantino να δείτε, αφού τον επηρέασαν τα μάλα ως μέγιστος κινηματογραφονέρντουλας που είναι.

Πόσο διαρκεί: Καθαρίστε το πρόγραμμά σας κι αφήστε περίπου 15 ώρες κενές, γιατί υπάρχει πολύ υλικό για λιώσιμο, διαθέσιμο στο pop-up κανάλι Nova masterclass by Tarantino που μόλις ήρθε στην πλατφόρμα μαζί με την πρεμιέρα του Once Upon a Time in Hollywood.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί είναι πάντα συναρπαστικό να αποκρυπτογραφείς τον κώδικα που έχει μέσα της η κινηματογραφική γλώσσα ενός μεγάλου δημιουργού. Επίσης, για Tarantino μιλάμε, προφανώς και οι ταινίες που έχει διαλέξει είναι φουλ fun.

Μαραθώνιος James Bond

Τι περιέχει: Αυτό που προτείνουμε είναι ένα throwback στις ερμηνείες του Daniel Craig τώρα που ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει με το No Time to Die.

Πόσο διαρκεί: Αν βάλουμε μαζί το Casino Royale, το Quantum of Solace, το Skyfall και το Spectre τότε έχουμε συνολικά μπροστά μας 9 ώρες γεμάτες. Εννοείται πως όλα τους βρίσκονται στο θεματικό αφιέρωμα James Bond της υπηρεσίας, μαζί με 10 ακόμα ταινίες του 007

Γιατί να το κάνεις: Γιατί ο Craig είναι ο καλύτερος James Bond από την εποχή του Sean Connery. Κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Μαραθώνιος Φαντασίας

Τι περιέχει: Ξέρετε πολύ καλά τι περιέχει. Μιλάμε φυσικά για τα franchises Harry Potter, Lord of the Rings και The Hobbit, με τις ταινίες Harry Potter and the Goblet of Fire, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Lord of the Rings: The Return of the King και ολόκληρη την τριλογία The Hobbit να έρχονται στο Novaflix τον Απρίλιο δίπλα σε αμέτρητες ταινίες on demand που προσφέρονται πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό χωρίς επιπλέον χρέωση και με τον πρώτο μήνα δωρεάν, καθώς και με δυνατότητες personalization όπως αγαπημένα, συνέχεια θέασης, υπενθυμίσεις σε live tv κ.ά.

Πόσο διαρκεί: Καθαρίστε κάμποσες μέρες από το πρόγραμμά σας, γιατί η Μέση Γη και το Wizarding World έχουν πολύ πράγμα για εξερεύνηση.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί τίποτα δε συγκρίνεται με την ανάμνηση του πώς ένιωσε όταν είδες για πρώτη φορά τον κόσμο του Tolkien και της Rowling στη μεγάλη οθόνη όταν ήσουν παιδάκι.

Μαραθώνιος Υπερ-Ήρωες (και αντι-Ήρωες)

Τι περιέχει: Περιέχει το Spider-Man: Far From Home, το Hell Boy: Rise of the Blood Queen, το Venom και το X-Men: Dark PhoenixΔηλαδή υπερηρωικές και αντιηρωικές ταινίες από τον κατάλογο του Novaflix.

Πόσο διαρκεί: Ένα 8ωράκι γεμάτο.

Γιατί να το κάνεις: Για αν μη τι άλλο το είδος είναι στα ντουζένια του τα τελευταία χρόνια, οπότε μια επανάληψη πάντα κάνει καλό.

Μαραθώνιος Dexter

Τι περιέχει: Περιέχει το box set με ολόκληρο το Dexter που έρχεται τον Απρίλιο στο Novaflix.

Πόσο διαρκεί:  Σχεδόν 4 εικοσιτετράωρα γεμάτα με τηλεοπτικό χρόνο που σε κρατάει στην τσίτα.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί είναι μία από τις σειρές που έμαθαν στον κόσμο να λιώνει με αμερικάνικη τηλεόραση, οπότε πάντα αξίζει μια επαναληψούλα.

Μαραθώνιος Gomorrah

Τι περιέχει: Τους 4 κύκλους μιας από τις πιο εθιστικές σειρές που υπάρχουν εκεί έξω. Πρόκειται βέβαια για την δημιουργία του Roberto Saviano που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του ιδίου, σκηνοθετημένη σε μεγάλο βαθμό από τον λατρεία Sefano Sollima.

Πόσο διαρκεί: Περίπου 48 ώρες οπότε καθαρίστε μια βδομαδούλα για να είστε μέσα.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί ούτως ή άλλως οι ιταλικές μαφιοζοσειρές είναι εθισμός – και το Gomorrah είναι η καλύτερη τέτοια που υπάρχει.

Best of internet