Quantcast

3 μήνες τζάμπα σινεμά προσφέρει το MUBI, η καλύτερη κινηματογραφική streaming πλατφόρμα στον κόσμο

ΟΚ, σχεδόν τζάμπα, 1 ευρώ ζητάνε

THE NERDSTREAM

26 Μαρτίου 2020

Ανήκετε σε αυτούς που κράζουν το Netflix για το ότι βάζει συνέχεια σαβούρες; Καταριέστε την ώρα και τη στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στο κλείσιμο των σινεμάδων; Δυσκολεύεστε πλέον να βρίσκετε πολλές ταινίες σε torrents; Ε, πλέον δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Το MUBI, η καλύτερη κινηματογραφική streaming πλατφόρμα στον κόσμο, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους σινεφίλ τώρα που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Σε μια προσφορά καραντίνας, λοιπόν, προσφέρει μια συνδρομή 3 μηνών με χρέωση μόλις 1 ευρώ. Δηλαδή ουσιαστικά δωρεάν, με ένα σχεδόν συμβολικό αντίτιμο.

Βέβαια, το MUBI δεν λειτουργεί σαν άλλες streaming πλατφόρμες. Εκεί, οι προγραμματιστές του ανεβάζουν κάθε μέρα μια νέα ταινία που μένει στην πλατφόρμα για 30 μέρες και την οποία ο συνδρομητής μπορεί να δει online, στο κινητό, το tablet, την κονσόλα video game και βέβαια στην τηλεόρασή.

Για να έχετε μια εικόνα, αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα έχει ταινίες σαν το High Life της Claires Denis, διάφορες του Ingmar Bergman και το Lady Vengeance του Park Chan-wook. Δείτε περισσότερα στο επίσημο site της πλατφόρμας.

Best of internet