Quantcast

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο του In Bruges επιστρέφει για τη νέα ταινία του Martin McDonagh

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

THE NERDSTREAM

19 Φεβρουαρίου 2020

Περνάει ο καιρός, φίλες και φίλοι. Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, πάνε 3 χρόνια σχεδόν απ’ όταν είδαμε στις κινηματογραφικές αίθουσες το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, δηλαδή την τελευταία ταινία του Martin McDonagh (δημιουργού επίσης του Six Shooter και του Seven Psychopaths) που λατρεύτηκε από τον λαό και έφτασε μέχρι τα βραβεία των Όσκαρ.

Έκτοτε, δεν γνωρίζαμε αν ο σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας από την Ιρλανδία είχε σκοπό να συνεχίσει με κάποιο επόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ. Χτες, όμως, έσκασε η αποκλειστική είδηση μέσω του Variety ότι έρχεται σύντομα η νέα του ταινία, η οποία μάλιστα θα έχει για πρωταγωνιστές τον Colin Farrell και τον Brendan Gleeson. Ναι, ακριβώς, το πρωταγωνιστικό δίδυμο που λατρέψαμε στο In Bruges του McDonagh πίσω στο 2008.

Η ταινία θα έχει το ακραία ιρλανδικό όνομα The Banshees Of Inisheer και θα διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο νησί της Ιρλανδίας όπου θα κονταροχτυπηθούν οι δύο βασικοί χαρακτήρες. Για την ιστορία, αμφότεροι οι δύο ηθοποιοί έχουν εμφανιστεί σε δύο ταινίες του σκηνοθέτη ο καθένας, ενώ ο Gleeson έχει πρωταγωνιστήσει και στο υπέροχο The Guard του αδερφού του, John Michael McDonagh. Κατά τ’ άλλα, τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι οπότε αν είμαστε τυχεροί θα την δούμε πριν το τέλος της χρονιάς.

 

Best of internet