Quantcast

Ο πρόλογος της νέας ταινίας Christopher Nolan θα παίζει πριν το Rise of Skywalker, απλά πάρτε τα λεφτά μας

Που θα τα πάρετε έτσι κι αλλιώς δηλαδή

THE NERDSTREAM

28 Νοεμβρίου 2019

Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά ο Christopher Nolan γενικά αγαπάει το να φτιάχνει κινηματογραφικούς προλόγους για τις ταινίες του και να τους προβάλει πριν από άλλες ταινίες. Το ξεκίνησε το 2008, όταν ο πρόλογος του The Dark Knight έπαιζε πριν από το I Am Legend. Μετά το έκανε με το The Dark Knight Rises, πριν το Mission Impossible: Ghost Protocol. Έπειτα το έκανε με το Dunkirk, πριν από το Rogue One: A Star Wars Story. Και τώρα, ετοιμάζεται ξανά να παίξει πριν το Star Wars.

Για την ακρίβεια, ο πρόλογος-trailer της νέας ταινίας του με τίτλο Tenet πρόκειται όπως μαθαίνουμε να παίξει πριν από το The Rise of Skywalker που κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, θα παίζει πριν από τις IMAX προβολές της ταινίας, γιατί Nolan και IMAX πάνε μαζί εξάλλου. Αν αυτό ισχύσει μόνο για τις IMAX προβολές, όμως, αυτό σημαίνει ότι θα το δουν ελάχιστοι άνθρωποι στην Ευρώπη.

Κατά τ’ άλλα, ξέρουμε ότι το Tenet έρχεται στις 17 Ιουλίου 2020, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης ένα φοβερό καστ: Πρώτος ανακοινώθηκε ο John David Washington, γιος του μεγάλου Denzel και πρωταγωνιστής του περσινού BlacKkKlansman. Έπειτα, μαθεύτηκε ότι μαζί του θα βρίσκεται η Elizabeth Debicki, η οποία ήταν υπέροχη πέρσι στο Widows, αλλά κι ο Robert Pattinson του Twilight που τα τελευταία χρόνια κάνει όλο και πιο υπέροχες επιλογές, παίζοντας σε ταινιάρες σαν το Good Time και το High Life.

Γενικά, όμορφα πράγματα.

Best of internet