Quantcast

Εντελώς απρόκλητα, ο Jay-Z αποφάσισε να φτιάξει ένα western με τον Idris Elba στο Netflix

Από εμάς είναι ναι

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2019

Γενικά, ο Jay-Z είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι κάνει. Ακόμα κι αν αφήσουμε στην άκρη το rap, έχει πολλά λεφτά και και ξέρει πώς να τα ξοδεύει. Ας πούμε, γυρίζει μια κλιπάρα στο Λούβρο και αποδεικνύει ότι εκτιμάει το καλό σινεμά παίρνοντας τον Romain Gavras να του γυρίσει το βίντεοκλιπ.

Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι αποφάσισε να φτιάξει μια ταινία για το Netflix. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα all-black western με πρωταγωνιστή τον λατρεμένο Idris Elba που γνωρίσαμε φυσικά στο The Wire και πλέον έχει γίνει ένα αστέρας του Χόλιγουντ με τα όλα του (κι ο James Bond της καρδιάς μας φυσικά). Συγκεκριμένα, στην σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Jeymes Samuel, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Jigga.

Ο τίτλος της ταινίας είναι The Harder They Fall και δεν θα έχει κάποια σχέση με το ομώνυμο noir του Humphrey Bogart από τα 50s. Κι ακόμα μπορεί να μην ξέρουμε πολλά για την ταινία, αλλά ξέρουμε ότι ο Idris Elba θα είναι ο κακός της υπόθεσης.

Από εμάς φυσικά είναι ναι, γιατί όταν σκεφτόμαστε “μαύρο western” τότε το μυαλό μας πηγαίνει σε ένα πράγμα από το οποίο έχουμε μόνο υπέροχες αναμνήσεις:

Best of internet