Quantcast

Είναι επίσημο, ο Venom κι ο Spider-Man θα συναντηθούν σύντομα στη μεγάλη οθόνη

Οι τραυματικές μνήμες από την τελευταία φορά είναι νωπές ακόμα βέβαια

THE NERDSTREAM

16 Οκτωβρίου 2019

Λίγα πράματα στο υπερηρωικό σινεμά συγκρίνονται με την επική απογοήτευση που φάγαμε βλέποντας το 2007 το Spider-Man 3. Μπείτε στη θέση μας. Είσαι στα 00s. Οι υπερήρωες στην οθόνη έχουν αρχίσει να αφήνουν πίσω τους την καλτ περίοδο του είδους και ανοίγονται προς το σοβαρό μαζικο-λαϊκό σινεμά δράσης. Έχουμε τα πρώτα δύο X-Men του Bryan Singer. Έχουμε τα πρώτα δύο Spider-Man του Sam Raimi. Έχουμε το Batman Begins του Christopher Nolan.

Με λίγα λόγια, έχουμε σοβαρούς δημιουργούς να κάνουν σοβαρές και διασκεδαστικές ταινίες για μαζική κατανάλωση. Και τότε, εκεί που περιμέναμε επιτέλους να δούμε τον Venom στη μεγάλη οθόνη, σκάει το Spider-Man 3 κι είναι τόσο πατάτα που σκοτώνει εντελώς το franchise εκείνη τη στιγμή. Από τότε, ευτυχώς, τα πράγματα ξαναπήραν τα πάνω τους. Η είσοδος του Spider-Man στο Marvel Cinematic Universe πήγε καλά, δίνοντάς μας μια καλή σόλο ταινία (το Homecoming) και μια μέτρια σόλο ταινία (το Far From Home).

Αυτός ο Spider-Man λοιπόν, που παραλίγο να φύγει από το MCU, ο Spider-Man του Tom Holland, θα συναντηθεί με τον Venom του Tom Hardy. Και μπορεί το προηγούμενο Venom να ήταν ψιλο-φόλα, αλλά έχουμε ελπίδες ότι θα βελτιωθεί η φάση του. Τώρα που ο σκηνοθέτης του, Ruben Fleischer, βρίσκεται σε τουρ συνεντεύξεων για το επερχόμενο Zombieland: Double Tap, μίλησε για το μέλλον του Venom και επισημοποίησε αυτό που φανταζόμασταν όλοι: ότι οι δύο χαρακτήρες είναι σχεδιασμένο να συναντηθούν. Φυσικά, το αγκάθι σε αυτό ήταν οι σχέσεις Marvel και Sony, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τα πράγματα εξομαλύνθηκαν πάλι.

Κι ενώ δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτό το crossover, περιμένουμε να δούμε αν τυχόν θα συμβεί έστω σαν teaser στο Venom 2 που έρχεται μέσα στο 2020, όπου φυσικά θα δούμε τον Tom Hardy να κοντράρεται με τον Carnage του Woody Harrelson.

Best of internet