Quantcast

The Irishman: Έφτασε το πρώτο κανονικό, ολοκληρωμένο, φουλ κομπλέ trailer του νέου γκανγκστερικού Scorsese

Και πλησιάζει η ώρα που θα το δούμε (ευτυχώς) στα σινεμά

THE NERDSTREAM

26 Σεπτεμβρίου 2019

Με ψίχουλα την έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Πάνε δυο χρόνια τώρα τουλάχιστον που περιμένουμε το υπερ-γκανγκστερικό The Irishman του μάστορα Martin Scorsese αλλά μέχρι τώρα την βγάζαμε με teasers, εικόνες κλπ. Και τώρα, λίγο καιρό πριν δούμε επιτέλους την ταινία στις αίθουσες, έφτασε και το πρώτο κανονικό trailer της ταινίας.

Το official trailer της ταινίας που βρίσκει τον σκηνοθέτη μαζί με τους Al Pacino και Robert De Niro έκανε χτες την πρεμιέρα του στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μας προετοιμάζει για μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική. Τσεκάρετε:

Το The Irishman θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 27 Σεπτεμβρίου στο New York Film Festival, ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου, μόλις μια βδομάδα πριν πάει στην πλατφόρμα του Netflix για streaming.

Κατά τ’ άλλα η παραγωγή έδωσε στην δημοσιότητα 4 νέες εικόνες του De Niro από την ταινία, κι αυτό που έχουμε να σημειώσουμε είναι πρώτον ότι το ψηφιακό de-aging έχει βελτιωθεί αρκετά και δεύτερον ότι απ’ ό,τι φαίνεται θα έχει την ίδια γκριμάτσα σε ολόκληρη την ταινία:

Best of internet