Quantcast

Θα απέχει από το κυνήγι των Όσκαρ φέτος ο Brad Pitt, πιθανώς επειδή είναι σίγουρος ότι θα το σηκώσει

Με Once Upon a Time in Hollywood και Ad Astra μέσα στην ίδια χρονιά, δικαίως είναι τόσο χαλαρός

THE NERDSTREAM

17 Σεπτεμβρίου 2019

Λοιπόν, ξεκινάμε με τα βασικά. Ο Brad Pitt είναι 56 ετών. Αποδεχτείτε το, αγκαλιάστε το, νιώστε γέροι, νιώθε άσχημοι, όλα θα πάνε καλά, προχωράμε. Στα 56 του, λοιπόν, ο Pitt έδωσε μέσα στο 2019 δύο από τις καλύτερες ερμηνείες του εδώ και αρκετά χρόνια. Πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino και αυτήν την βδομάδα έρχεται στα σινεμά το Ad Astra, η νέα ταινία του που είδαμε στη Βενετία.

Προφανώς, αυτό δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από την Ακαδημία των Όσκαρ, κι ήδη οι φήμες μιλάνε για το γεγονός ότι ο Pitt είναι ένα από φαβορί για τις υποψηφιότητες τόσο του B’ ρόλου για το Once Upon a Time in Hollywood όσο και του Α’ ρόλου για το Ad Astra. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός δεν έχει κρύψει καθόλου το γεγονός ότι σκέφτεται εδώ και καιρό να αποσυρθεί από την υποκριτική. Ούτως ή άλλως, τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με την παραγωγή.

Μιλώντας αυτές τις μέρες με το Entertainment Weekly, o Pitt μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τις κλασικές καμπάνιες για την διεκδίκηση των Όσκαρ, σημειώνοντας πως προτεραιότητά του είναι να βρει τον δρόμο της η ταινία προς το κοινό και να εκτιμηθεί. Κι ενώ λέει ότι δεν θα τον χάλαγε κιόλας αφού είναι κάτι όμορφο να κερδίζεις βραβεία, προσθέτει επίσης πως είναι και κάπως άδικο προς την ταινία σου το να κυνηγάς με εκστρατεία μια τέτοια προσωπική καταξίωση.

Για την ιστορία, ο Brad Pitt ήταν τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ με τα 12 Monkeys, The Curious Case of Benjamin Button και Moneyball, ενώ η μόνη του νίκη είναι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας που κέρδισε ως ένας από τους παραγωγούς του 12 Years a Slave.

Best of internet