Quantcast

Άλλη μια φορά θα εμφανιστεί στο σύμπαν της Marvel o Tony Stark, γιατί το χρήμα είναι πιο ισχυρό από τον θάνατο

Το Black Widow μετατρέπεται σιγά σιγά σε Dawn of the Dead

THE NERDSTREAM

16 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν ξέρουμε αν θυμάστε μια μικρή indie ταινιούλα με τον τίτλο Avengers: Endgame που κυκλοφόρησε φέτος την άνοιξη κι έκανε έναν σχετικό ντόρο στα φεστιβαλικά arthouse κυκλώματα, αλλά εκεί ήταν κι η τελευταία φορά που νομίζαμε ότι είδαμε τον Robert Downey Jr στον ρόλο του Iron Man μετά το συγκινητικό μακελελέ που έγινε με τον Thanos, τα Love You 3000 κλπ.

Από τότε, υποθέσαμε πως το κεφάλαιο Tony Stark έκλεισε για το Marvel Cinematic Universe, με την εξαίρεση του περιστασιακού throwback όπως η εμφάνισή του μέσα από αρχειακό υλικό στο φετινό Spider-Man: Far From Home ή η γενικότερη ενθύμηση της δουλειάς του, του έργου του, του αδαμάντινου χαρακτήρα του που ακόμα βαραίνουν σαν σκιά τους επιζήσαντες του Snappening.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, ο Stark δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, έχει τελειώσει χρονολογικά αλλά δεν έχει τελειώσει κινηματογραφικά. Σύμφωνα με την αναφορά του Deadline που κυκλοφόρησε κατά κόρον μέσα στο σαββατοκύριακο, ο RDJ (ο ηθοποιός με το δεύτερο μεγαλύτερο box office σε όλο το Hollywood παρεμπιπτόντως) πρόκειται να εμφανιστεί για μία ακόμα φορά στο επερχόμενο Black Widow. Φυσικά, ως γνωστόν, ο χαρακτήρας της Scarlett Johansson επίσης βρήκε έναν δακρύβρεχτο θάνατο στο Endgame, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει στην πράξη μιας κι η ταινία θα αποτελεί prequel.

Για την ιστορία, η κινηματογραφική σχέση μεταξύ των δύο πηγαίνει πίσω στο 2010, όταν η Black Widow έκανε το MCU ντεμπούτο της στο Iron Man 2. Βέβαια, ο ρόλος μπορεί να είναι από κομβικός χαρακτήρας μέχρι μικρό cameo, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε κάμποσο καιρό ακόμα για να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, μιας και το Black Widow έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάιο του 2020.

Σε άλλα νέα νεκρών χαρακτήρων του MCU που επανέρχονται σε prequel μορφή, να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στις τηλεοπτικές σειρές Marvel που έρχονται στην streaming πλατφόρμα της Disney είναι και το Loki.

Best of internet