Quantcast

Ο Christian Bale αυτοπροσώπως εγκρίνει τον Robert Pattinson για νέο Batman, θα σέβεστε

Για την ιστορία, εμείς είχαμε εγκρίνει ήδη από την αρχή

THE NERDSTREAM

10 Σεπτεμβρίου 2019

Λοιπόν, έλα, στρώνει το πράμα σιγά σιγά. Η DC μοιάζει να μπαίνει στον ίσιο δρόμο κινηματογραφικά. Tα Aquaman και Shazam ήταν δύο απολαυστικές περιπέτειες, το Joker ήταν ένα (βραβευμένο πια) έπος, το επερχόμενο Birds of Prey μοιάζει υπέροχο. Επίσης, το drama με την διαδοχή του Ben Affleck στο ρόλο του Batman έληξε χαρμόσυνα, με τον (όλο και καλύτερο) Robert Pattinson να αναλαμβάνει δράση.

Πολλοί βιάστηκαν να κράξουν, φυσικά, αλλά εμείς από την αρχή υποστηρίξαμε τα μάλα των πάλαι ποτέ πρωταγωνιστή του Twilight. Ο λόγος είναι κυρίως ότι εδώ και πολύ καιρό παίζει στο ένα διαμάντι μετά το άλλο. Ο άνθρωπος ξέρει να διαλέγει ταινίες και ρόλους. Τα τελευταία τρία χρόνια μόνο τον έχουμε δει στα υπέροχα The Childhood of a LeaderGood TimeDamsel και High Life, ενώ σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στο πολυαναμενόμενο The Lighthouse και στην επόμενη ταινία του Christopher Nolan. Κι ήδη φέτος στη Βενετία τον είδαμε στο The King του Netflix και στο Waiting for the Barbarians του Ciro Guerra. Και στα δύο ήταν φοβερός.

Τώρα λοιπόν ο Pattinson έχει την έγκριση του ίδιου του Christian Bale, του Batman που λάτρεψε ο πλανήτης μέσα από τις ταινίες του Nolan. Ο ηθοποιός βρέθηκε αυτές τις μέρες στο φεστιβάλ του Τορόντο για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του, Ford vs. Ferrari, κι εκεί μίλησε στο Variety για το νέο Bruce Wayne. Συγκεκριμένα, είπε: “Καλή επιλογή! Είναι ενδιαφέρων ηθοποιός”. Δίπλα του βρισκόταν ο Matt Damon, ο οποίος ήταν ακόμα πιο ενθουσιώδης: “Τον είδατε στην ταινία των αδελφών Safdie; Ήταν φανταστικός!”.

Επιπλέον, ο Bale έδωσε και μια κρίσιμη συμβουλή στον νεαρό ηθοποιό: “Να έχει μια στολή που θα μπορεί να κατουράει μόνος του. Δε νιώθεις και πολύ υπερήρωας όταν σε πηγαίνουν άλλοι για κατούρημα!”, κάτι που είχε πει επίσης και στον Affleck. Κατά τ’ άλλα, η ταινία αναμένεται το καλοκαίρι του 2021 οπότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Best of internet