Quantcast

Τον λαϊκό ήρωα Paul Rudd πήρανε στο νέο Ghostbusters, μπας κι ενδιαφερθεί κανένας άνθρωπος

Θα κάνει ό,τι μπορεί ο μαν αλλά δεν είναι εύκολο

THE NERDSTREAM

28 Ιουνίου 2019

Θυμάστε πίσω στο μακρινό πια 2016 που το Χόλιγουντ είχε τη φαεινή ιδέα να φτιάξει ένα νέο Ghostbusters αποκλειστικά με γυναικείο καστ κι αυτό μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ρετρο-φόλες της δεκαετίας; Ναι, φυσικά το θυμάστε.

Απ’ ό,τι φαίνεται, τα ίδια ακριβώς τσακάλια της Sony μάλλον πίστευαν από κοινού με άλλους εξαγριωμένους φανς της σειράς ότι αυτό που έφταιξε ήταν το γυναικείο καστ κι όχι ότι η ταινία ήτανε μάπα, οπότε είπανε να κάνουν το ίδιο αλλά με άνδρες αυτή τη φορά ως συνέχεια των πρώτων δύο ταινιών – γιατί ένα δεύτερο reboot μέσα σε 4 χρόνια είναι πάντα σημάδι κινηματογραφικής υγείας.

Κι αφού λοιπόν ο σκηνοθέτης των πρώτων δύο ταινιών που μας μεγάλωσαν, Ivan Reitman, επέστρεψε στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το επερχόμενο Ghostbusters 2020 (που παρεμπιπτόντως ήταν παραγωγός και στο Ghostbusters του 2016), τώρα η ταινία βρήκε απ’ ό,τι φαίνεται και το μεγάλο της όνομα: τον λατρεμένο κι αγέραστο Paul Rudd.

Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε στα Friends, στο Clueless και στις κωμωδίες του Judd Apatow, κι ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι βέβαια ο Ant-Man του Marvel Cinematic Universe, βρίσκεται στις τελικά διαπραγματεύσεις με τη Sony προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ταινία μαζί με τον Finn Wolfhard του Stranger Things και του It.

Φήμες βέβαια λένε πως ο Rudd δεν θα είναι ένας από τους Ghostbusters στην ταινία και θα έχει ρόλο ενός δασκάλου σε σχολείο, αλλά ίδωμεν.

Best of internet