Quantcast

Ο George Clooney ετοιμάζει την πρώτη ταινία που θα παίξει και θα σκηνοθετήσει για το Netflix

Από το Good Night, and Good Luck στο Good Morning, Midnight

THE NERDSTREAM

25 Ιουνίου 2019

Και πάνω που λέγαμε πού έχει χαθεί αυτή η ψυχή ο George Clooney και ποια εσπρεσιέρα τον γλεντάει κάπου στα λιβάδια της νότιας Λομβαρδίας, αυτός φρόντισε να μετατρέψει το 2019 στη χρονιά της μεγάλης επιστροφής του στην (μικρή προς το παρόν) οθόνη μετά από δύο χρόνια σχεδόν ολοκληρωτικής απουσίας μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος Νικοπολίδης πρωταγωνίστησε φέτος στο τηλεοπτικό Catch-22 (όπου ήταν επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης), ενώ τώρα ετοιμάζεται να καβαλήσει το γλυκό άρμα του Netflix ετοιμάζοντας την πρώτη του ταινία για την streaming πλατφόρμα, επιστρέφοντας ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη δύο χρόνια μετά την γενική ομολογία απογοητευτική απόπειρα του Suburbicon.

Πιο συγκεκριμένα, ο Clooney θα γυρίσει και θα πρωταγωνιστήσει στο Good Morning, Midnight, το οποίο θα βασίζεται στο ομώνυμο post-apocalyptic sci-fi μυθιστόρημα της Lily Brooks-Dalton, ενώ το σενάριο θα γραφτεί από τον Mark L. Smith που μεταξύ άλλων έχει υπογράψει τα The Revenant και Overlord.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ μια νέα και καλή ταινία από τον Clooney, αφού στο παρελθόν έχει γυρίσει και τις ταινιάρες Confessions of a Dangerous Mind και Goodnight, and Good Luck, οπότε ναι, αν είναι να κάνει την επιστροφή του στις καλές ταινίες με το Netflix, ας είναι με το Netflix.

Best of internet