Quantcast

25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία θα διαδραματίζεται το sequel Gladiator που δε ζήτησε κανένας

Μα πραγματικά κανένας όμως

THE NERDSTREAM

13 Ιουνίου 2019

ΟΚ, εντάξει, τον έχουμε αγαπήσει τον Ridley Scott, αλλά ίσως έχει έρθει η ώρα να παραδεχτεί πως το έχει γαμήσει λίγο. Μπορεί να μας έχει χαρίσει αριστουργήματα σαν το Alien και το Blade Runner, αλλά την τελευταία δεκαετία όχι μόνο κάνει μέτριες ταινίες (αυτό το έκανε και παλιότερα ανά καιρούς) αλλά έχει βαλθεί να ξεζουμίσει κάθε franchise μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Μετά τα ανέκδοτα Prometheus και Alien: Covenant, λοιπόν, ο Ridley Scott παίρνει σβάρνα και την τεράστια επιτυχία του από το 2000, το Gladiator φυσικά. Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο είχε ανακοινωθεί πανηγυρικά ότι η ταινία με τον Russell Crowe θα έχει το δικό της sequel δύο δεκαετίες μετά, και τώρα οι παραγωγοί της ταινίας, Walter F. Parkes και Laurie MacDonald άρχισαν να δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή.

Σύμφωνα μ’ αυτούς λοιπόν, το Gladiator 2 θα διαδραματίζεται 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, και θα εστιάζει στον Lucius, τον ανιψιό του χαρακτήρα του Joaquin Phoenix που πετσόκοψε ο πρωταγωνιστής στο αρχικό στόρι. Αρχικά η παραγωγή του sequel επρόκειτο να πραγματοποιηθεί με διαδικασίες εξπρές, αλλά ο Scott την καθυστέρησε ελαφρώς για να ασχοληθεί με το νέο του τηλεοπτικό πρότζεκτ, το Raised by Wolves.

Χρειάζεται να πούμε ότι το πράμα ακούγεται τρελή φόλα ή είναι αυτονόητο;

Best of internet