Quantcast

Μεγαλοπρεπές άκυρο έφαγε το reboot του Beetlejuice, ας γλιτώσει και κάποιος παιδικός μας ήρωας επιτέλους

Βέβαια Tim Burton και Michael Keaton έκαναν το reunion τους στο Dumbo

THE NERDSTREAM

9 Απριλίου 2019

Κι όμως, ναι, είναι αλήθεια. Απίστευτο αλλά αληθινό. Υπάρχει και μια λατρεμένη ταινία των 80s που γλίτωσε από remake/sequel, την ώρα που το Hollywood κοντεύει να αναβιώσει μέχρι και την Μεγάλη Απόφραξη. Πολλά χρόνια τώρα ακούγαμε για το reboot του Beetlejuice, του Σκαθαροζούμη δηλαδή, αλλά τελικά την σκαπούλαρε μια καλή απ’ ό,τι φαίνεται.

O λατρεμένος ήρωας του Tim Burton επρόκειτο να αποκτήσει sequel από την Warner Bros, κάτι για το οποίο αρχίσαμε να ακούμε πίσω στο 2012, κι ο ίδιος ο Michael Keaton επρόκειτο να επαναλάβει τον ρόλο του Beetlejuice στη νέα ταινία, ενώ κι η Winona Ryder είχε δηλώσει πως είναι ψημένη για το σκηνικό. Όπως μας πληροφόρησε χτες το USA Today, όμως, εκπρόσωπος του στούντιο ανακοίνωσε πως η ταινία δεν βρίσκεται σε development. Έφαγε πιστόλι με λίγα λόγια.

Δεν πειράζει, θα πούμε εμείς, μικρό το κακό. Θα αντέξουμε και χωρίς reboot του Beetlejuice, και θα προτιμήσουμε το Hollywood να ρίξει λίγο παραπάνω κόπο σε original ιδέες για ταινίες και σειρές αντί να συνεχίσει να παίρνει σβάρνα ό,τι αγαπήσαμε ως παιδιά προκειμένου να μας αρμέξει. Κι επειδή, προφανώς, είπαμε το όνομά του τρεις φορές, για πάμε λίγο:

Best of internet