Quantcast

Ο Danny Trejo θα γίνει η μαϊμου της Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας, βρήκαμε τη μπαφοταινία της χρονιάς

Την περιμένουμε εναγωνίως

THE NERDSTREAM

22 Μαρτίου 2019

ΟΚ, κακά τα ψέματα, έτσι κι αλλιώς η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για να δει κανείς κλασμένος, απαντώντας φυσικά σε κάθε ερώτηση που σου απευθύνει με όλη τη σοβαρότητα που απαιτεί η κατάσταση. Εξάλλου, είναι μάλλον ο χαρακτήρας με τα περισσότερα σπασίματα του τέταρτου τοίχου μετά τον Deadpool. Ας μην το υποτιμήσουμε αυτό.

Εδώ και κάμποσο καιρό, η Nickelodeon ετοιμάζει την πρώτη live-action κινηματογραφική περιπέτεια της συμπαθούς Ντόρας, σε  σκηνοθεσία του έμπειρου κωμικού σκηνοθέτη James Bobin που έχει θητεύσει στα τηλεοπτικά Da Ali G Show και Flight of the Conchords (καρδούλα) μεταξύ άλλων. Σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει, η Ντόρα έχει μαζί της τον κολλητό της, ο οποίος είναι φυσικά μια ομιλούσα μαϊμού.

Αυτήν ακριβώς την ομιλούσα μαϊμου, φίλες και φίλοι, θα υποδυθεί ο σκληρός αρχι-καριόλης Danny Trejo που αγαπήσαμε στις 90s ταινίες του Robert Rodriguez πριν αποκτήσει το δικό του franchise με τον Machete. Με λίγα λόγια, η αξία του Dora and the Lost City of Gold, όπως είναι ο πλήρης τίτλος της ταινίας, μόλις ανέβηκε κατακόρυφα.

Κατά τ’ άλλα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Isabela Moner που είδαμε πέρυσι στο Sicaro: Day of the Soldado, ενώ η ταινία αναμένεται τον Αύγουστο που, όλως τυχαίως, δε βρίσκεις με τίποτα να ψωνίσεις.

Best of internet