Quantcast

Μα τον μεγάλο Skeletor, έρχεται νέα ταινία He-Man

Με τη δύναμη του Grayskull πάντα

THE NERDSTREAM

21 Μαρτίου 2019

Τίποτα δε θα μείνει όρθιο από την παιδική σας ηλικία, φίλες και φίλοι. Όλα θα επιστρέψουν. Όλα θα σας στοιχειώνουν για πάντα. Όλα θα γίνουν μηχανές αρμέγματος νοσταλγίας. Αλλά μερικά απ’ αυτά θα είναι ακαταμάχητα. Να, για παράδειγμα, η ταινία He-Man που ετοιμάζεται σιγά σιγά μέσα στη χρονιά.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Wrap, η Sony βρίσκεται σε φάση να φτιάχνει μια νέα live-action ταινία Masters of the Universe, παίρνοντας ως βάση τα λατρεμένα παιχνίδια της Mattel που ενέπνευσαν το καλτ καρτούν με το οποίο μεγαλώσαμε. Το ίδιο ρεπορτάζ μας λέει ότι το στούντιο γλυκοκοιτάζει έναν νέο ηθοποιό για το ρόλο του He-Man, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Noah Centineo του To All The Boys I’ve Loved Before.

Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Matt Holloway και Art Marcum του Iron Man, οι οποίοι ξαναδούλεψαν ένα παλιότερο draft του David S. Goyer που παραμένει σε ρόλο executive producer. Επίσης, στη σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι τα αδέρφια Aaron και Adam Nee του Band of Robbers. Γενικά δε λέμε όχι στο reboot, αλλά ευελπιστούμε να έχει κάτι από την αδιανόητη 80s καλτίλα της ταινίας με τον Dolph Lundgren και να μην προσπαθήσουν να κάνουν καμιά σοβαροφανή παπαριά:

Best of internet