Quantcast

Δείτε δωρεάν 15 ελληνικές ταινίες από το φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, νιώστε σα να ήσασταν εκεί

Μέχρι τις 24 Μαρτίου από το Festival Scope

THE NERDSTREAM

15 Μαρτίου 2019

Είναι γνωστό, φίλες και φίλοι. Όταν πρόκειται για κινηματογραφικά φεστιβάλ, η φάση είναι Θεσσαλονίκη. Έχει λιμάνι, έχει αποθήκες, έχει Ολύμπιον, έχει όλα τα καλά. Γι’ αυτό, αν μη τι άλλο, θέλουμε πάντα να βρισκόμαστε εκεί κάθε Νοέμβριο για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και κάθε Μάρτιο για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.

Η ζωή, όμως, δεν είναι πάντα εύκολη, οπότε πολλές φορές έχουμε κρατηθεί μακριά από την μπουγατσούπολη της καρδιάς μας λόγω δουλειών, ευθυνών, λεφτών κι άλλων τέτοιων σατανικών πραγμάτων. Από την άλλη, ευτυχώς συμβαίνουν μερικά πράγματα σαν το εξής: η αγαπημένη ιστοσελίδα Festival Scope μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δωρεάν 15 ελληνικές ταινίες που έκαναν την πρεμιέρα τους στο φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.

Τα 15 ντοκιμαντέρ, για να είμαστε ακριβείς, είναι τα: Irving Park του Παναγιώτη Ευαγγελίδη, Ακρα της Δήμητρας Μπαμπαδήμα, Diamonds in the Night Sky του Μελέτη Μοίρα, Ανοιξη του Νίκου Ζιώγα, Μέχρι τη Θάλασσα του Μάρκου Γκαστίν, Ανθούλα του Γιάννη Μισουρίδη, Για Χωρίς Λόγους Συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη του Σταύρου Ψυλλάκη, Pangea του Γιάννη Νικολόπουλου, Ματαρόα. Το ταξίδι Συνεχίζεται… του Ανδρέα Σιαδήμα, Οικίες των Σταύρου Πετρόπουλου και Λεωνίδα Κωνστανταράκου, Αμυγδαλιά της Χριστίνας Φοίβης, Γιώργος Χριστιανάκης – Μια Διακριτική Μουσική Παρουσία της Τζίνας Γεωργιάδου, Εξωδιαστημικά Παιδιά του Γιώργου Γκουνέζου, Το Αλογο που Είμαι του Μένιου Καραγιάννη, Μία Ζωή του Ντίνου Γιώτη.

Τσεκάρετε εδώ την αντίστοιχη σελίδα της κάθε ταινίας στο Festival Scope και δείτε (με ένα απλό registration) όσες περισσότερες προλαβαίνετε μέχρι τις 24 Μαρτίου που τελειώνει το πάρτι.

Best of internet