Quantcast

Το Alien γιορτάζει 40 χρόνια με 6 ταινίες μικρού μήκους που στοιχηματίζουμε ότι θα ‘ναι καλύτερες από το Covenant

Άντε να δούμε

THE NERDSTREAM

14 Μαρτίου 2019

Δεν θα πούμε ψέματα, αγαπάμε παράφορα το Alien franchise, παρόλο που αυτό μας έχει πικράνει. Το πρώτο Alien είναι η καλύτερη sci-fi horror ταινία έβερ, το Aliens είναι η καλύτερη sci-fi action ταινία έβερ, κι από εκεί, ΟΚ, το πράμα κατηφορίζει σταδιακά. Παρόλα αυτά, δεν σταματάμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε ξανά στα χέρια μας μια υπέροχη Alien ταινία, όπως μας αξίζει.

Κι ενώ ο Ridley Scott έχει αφήσει πολύ ανάμεικτα συναισθήματα με τα Prometheus και Covenant, το έπος της πρώτης ταινίας κλείνει φέτος 40 χρόνια, οπότε η Fox αποφάσισε να το γιορτάσει. Αρχικά, έρχεται το 4K remaster πακέτο του Alien:

Έτσι θα μοιάζει το 4K remaster πακέτο του πρώτου Alien που ετοιμάζεται για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία της…

Gepostet von Nerdcult am Freitag, 1. März 2019

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι το στούντιο συνεργάστηκε με την online πλατφόρμα Tongal προκειμένου να αναθέσει σε 6 δημιουργούς να φτιάξουν 6 μικρού μήκους ταινίας στο σύμπαν του Alien. Τα Alone, Containment, Harvest, Nightshift, Ore και Specimen θα κάνουν πρεμιέρα αυτό το σαββατοκύριακο στο Comic-Con του Seattle, κι έπειτα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν online στις 29 Μαρτίου.

Θυμάστε τότε που οι ιστορίες του Animatrix αποδείχτηκαν καλύτερες από το Reloaded και το Revolutions; E, κάτι τέτοιο περιμένουμε κι εδώ.

Best of internet