Quantcast

Έναν κωλόγερο στριμμένο Conan θέλει να παίξει ο Arnold Schwarzenegger, ελπίζουμε να τα καταφέρει

Ο ίδιος λέει ότι δεν είναι εύκολο

THE NERDSTREAM

5 Μαρτίου 2019

Λοιπόν, δύο πράγματα είναι αυταπόδεικτα για τον Arnold Schwarzenegger. Πρώτον, ότι είναι μια συντηρητική μούμια που διετέλεσε κυβερνήτης της Καλιφόρνια για 8 ολάκερα χρόνια. Δεύτερον, ότι είναι ένας απίστευτος ηθοποιός, απ’ αυτούς που κατείχαν μια μοναδικά δική τους τέχνη η οποία δεν έμοιαζε με τίποτα άλλο. Γι’ αυτό, φυσικά, μεγαλώσαμε με τον Arnold να πρωταγωνιστεί σε μαζικολαϊκές ταινιάρες του Hollywood, από το Total Recall και το Predator μέχρι το True Lies και το Terminator.

Και βέβαια, ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις ταινίες της χρυσής εποχής Arnie στα 80s και 90s κατέχει ο Conan, τον οποίο υποδύθηκε μια φορά το 1982 στην ταινία του John Milius κι άλλη μια φορά στο sequel του 1984. Κι ενώ είχαμε έναν κακό (ΚΑΚΟ) reboot το 2011 με τον Jason Momoa, τα τελευταία χρόνια ο Conan έμοιαζε κοντά να επιστρέψει στις οθόνες, είτε ως κινηματογραφικό πρότζεκτ είτε ως τηλεοπτική σειρά.

Ο ίδιος ο Schwarzenegger, όμως, προσπαθεί εδώ και κάμποσο καιρό να ξαναπαίξει τον Conan, έχοντας βέβαια κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του. Για την ακρίβεια, μιλώντας με τη σελίδα The Arnold Fans (λολ), o Arnie δήλωσε αυτές τις μέρες ότι συνεχίζει να θέλει να παίξει μια εκδοχή του King Conan ως γέροντας 70 χρονών που έχει σιχαθεί πια να κάθεται στο θρόνο του, μέχρι που κάποιος εμφανίζεται να πάρει τη θέση του. Μέχρι στιγμής, το πρότζεκτ είχε τους τίτλους The Legend of Conan και Conan the Conqueror.

Βέβαια, το πρόβλημα βρίσκεται στα δικαιώματα του Conan, αφού οι κληρονόμου του δημιουργού του, Robert E. Howard, τα έχουν μπουρδουκλώσει λίγο τα πράγματα όσον αφορά τις μελλοντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές. Ο Arnie πάντως αντιμετωπίζει το μπέρδεμα αυτό με μια νοοτροπία που ταιριάζει στον Conan: “Πάμε στο Netflix ή ξέρω ‘γω κάποιον, ας προσλάβουμε έναν σκηνοθέτη που μπορεί να κάνει επιτυχία την ταινία”.

Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι πρέπει πάντα να εκτιμούμε τα καλά πράγματα στη ζωή:

Best of internet