Quantcast

Ο Chris Hemsworth θα πρωταγωνιστεί στην βιογραφία του Hulk Hogan, ήδη στάζουν οι τοίχοι

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί, γενικά

THE NERDSTREAM

21 Φεβρουαρίου 2019

ΟΚ, ας το πιάσουμε από την αρχή. Ναι, για κάποιο λόγο υπάρχει στα σκαριά μια κινηματογραφική βιογραφία του Hulk Hogan, του καλτ μυστακιοφόρου σφίχτη μπαστουνόβλαχου ρατσιστή με τον οποίο μεγάλωσε ο πλανήτης στα 80s και τα 90s χαζεύοντάς τον να κάνει τρομερές καγκουριές στο WWF (ή WWE για τους νεότερους) και το WCW. Δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς κάναμε κάτι τέτοιο στον εαυτό μας, αλλά ξέρουμε ότι περνάγαμε καλά.

Ε, τώρα λοιπόν ο Todd Phillips, σκηνοθέτης των Hangover, ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή και το έργο του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη, κι ο πρωταγωνιστικός ρόλος μόλις πήγε στον Chris Hemsworth. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, o 35χρονος ηθοποιός, που έχει σαγηνεύσει την ανθρωπότητα ως Thor, πρόκειται να υποδυθεί τον Hogan κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, όταν δηλαδή τραβούσε προς την δόξα και γεννιόταν η Hulkamania.

Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω, εκτός από το να σημειώσουμε ότι το ντουέτο που έχει αναλάβει αυτήν την ταινία, δηλαδή ο σκηνοθέτης Todd Philips με τον σεναριογράφο Scott Silver, είναι το ίδιο ντουέτο που ετοιμάζει και την solo ταινία Joker με τον Joaquin Phoenix. Δυνατός συνδυασμός, όσο να πεις.

Best of internet