Quantcast

Ο δημιουργός του Saw αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει την επιστροφή του Invisible Man στη μεγάλη οθόνη

Μετά την περσινή cult επιτυχία του Upgrade

THE NERDSTREAM

29 Ιανουαρίου 2019

Αν την τελευταία δεκαετία υπάρχει μια εταιρία παραγωγής που έχει συνδεθεί με την μεγάλη mainstream αναγέννηση του κινηματογραφικού τρόμου, τότε αυτή είναι η Blumhouse. Μιλάμε για το στούντιο του Jason Blum που έχει φτιάξει το Get Out, το Insidious, το Split, το The Purge, το Halloween και το Sinister μεταξύ άλλων. Και τώρα, η Blumhouse ετοιμάζεται για την κινηματογραφική αναγέννηση ενός από τα πιο εμβληματικά «τέρατα» στην ιστορία του σινεμά: του Invisible Man.

Καθώς η Universal απομακρύνθηκε από την μούφα ιδέα του interconnected Dark Universe, οι χαρακτήρες της πλέον θα πηγαίνουν απ’ ό,τι φαίνεται σε μικρότερα (και σοβαρότερα) στούντιο μπας και γίνει σοβαρή δουλειά. Η Blumhouse, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, βρήκε τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του νέου Invisible Man, κι αυτός είναι ο Leigh Whannell, δηλαδή ο ο δημιουργός των franchises του Saw και του Insidious, μαζί με τον σκηνοθέτη James Wan.

Για την ιστορία, η τελευταία εμφάνιση του Whannell στη μεγάλη οθόνη ήταν το περσινό Upgrade, το pulp sci-fi thriller που έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος, το οποίο εμάς δεν μας τρέλανε αλλά γενικά άρεσε φουλ στον λαό. Κατά τ’ άλλα, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει με τον κλασικό χαρακτήρα της Universal.

Best of internet