Quantcast

Έρχεται νέα ταινία Christopher Nolan, κι αυτό αρκεί ώστε να ανυπομονούμε για το 2020

Δεν έχουμε ιδέα τι ταινία, αλλά δεν έχει καμία σημασία

THE NERDSTREAM

28 Ιανουαρίου 2019

Πόσο να αντέξει κανείς χωρίς ταινία Christopher Nolan, αγαπητοί φίλοι και φίλες; Να αντέξει έναν χρόνο; Να αντέξει δύο χρόνια; Μέχρι εκεί, μετά αρχίσει να δυσφορεί ο οργανισμός. Είναι θέμα υγείας. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα, το μεγαλύτερο κενό χωρίς ταινία Nolan ήταν 3 χρονια – κι αυτήν την φορά δεν πρόκειται να το ξεπεράσουμε, ευτυχώς.

Τελευταία φορά είδαμε τον δημιουργό στη μεγάλη οθόνη με το Dunkirk του 2017, και τώρα ήρθε η ώρα για τα χαρμόσυνα νέα της επιστροφής του. Συγκεκριμένα, η Warner ανακοίνωσε την Παρασκευή πως η επερχόμενη, 11η συνολικά ταινία του Nolan πρόκειται να καταφτάσει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2020.

Για την ακρίβεια, ο Ιούλιος είναι ο μήνας που έχουν κυκλοφορήσει όλες οι ταινίες του Nolan από το The Dark Knight κι έπειτα, με εξαίρεση μόνο το Interstellar, οπότε ο αγαπητός σκηνοθέτης μάλλον βγάζει ιδιαίτερα γούστα με την καλοκαιρινή κυκλοφορία των ταινιών του, οι οποίες ούτως ή άλλως είναι πάντα ηλιόλουστες, ανάλαφρες, γεμάτες θάλασσα και ξεγνοιασιά.

Δυστυχώς, ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως για τη νέα ταινία του Nolan, εκτός από το ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε σύστημα ΙΜΑΧ, άρα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επικών, βιβλικών, γιγαντιαίων διαστάσεων.

Best of internet