Quantcast

Έσκασε το πρώτο trailer του κινηματογραφικού Downton Abbey, της νέας αγαπημένης ταινίας της μαμάς σας

Η βρετανική κυρίλα επιστρέφει, πληβείοι

THE NERDSTREAM

17 Δεκεμβρίου 2018

Ναι, φίλες και φίλοι, μπορεί πλέον όλος ο πλανήτης να λιώνει σε σειρές, αλλά το Downton Abbey είναι μάλλον η μόνη σειρά που είχατε την δυνατότητα να κάνετε binge-watching μαζί με τη μάνα σας στην ΕΡΤ. Και γιατί όχι, άλλωστε; Η αριστοκρατική βρετανική κυρίλα της σειράς ήταν ταμάμ για όλη την οικογένεια που δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει.

Και τώρα λοιπόν, τρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς του βρετανικού ITV, το Downton Abbey είναι κοντά στο να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη. Το σενάριο γράφτηκε από τη δημιουργό της σειράς, Julian Fellowes, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Michael Engler. Κατά τ’ άλλα, τα γνωστά: ίντριγκες, αψιμαχίες, μυστικά και αριστοκρατικά μανουριάσματα θα συνεχίζουν να ταλανίζουν την αξιότιμη οικογένεια των Crawley.

Την Παρασκευή που μας πέρασε κυκλοφόρησε στα ίντερνετς και το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας. Ακόμα δεν είναι γνωστό τίποτα για την πλοκή, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται να επιστρέψουν οι Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Maggie Smith, μεταξύ άλλων. Τσεκάρετε εδώ το trailer και κρατήστε την πληβειακή αναπνοή σας μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019.

Best of internet