Quantcast

Το trailer του «The LEGO Movie 2» είναι μια πανδαισία φτιαγμένη από τουβλάκια

Everything Is Awesome

THE NERDSTREAM

21 Νοεμβρίου 2018

Ναι, δεν το περιμέναμε καθόλου, αλλά η πρώτη ταινία Lego μας άρεσε πολύ. Τι να κάνουμε, ψέματα να πούμε; Μπορεί να περιμέναμε απλώς μια διαφήμιση παιχνιδιών διάρκειας 100 λεπτών, αλλά η ταινία των Phil Lord και Christopher Miller (υπεύθυνων επίσης για το Cloudy with a Chance of Meatballs και το 21 Jump Street) είχε αποδειχθεί πολύ καλή. Για να μην αναφέρουμε ότι η ταινία Lego Batman ήταν τελικά καλύτερη από τις ταινίες του DC Extended Universe

Και τώρα, το sequel της ταινίας με τίτλο The Lego Movie 2: The Second Part ετοιμάζεται σιγά σιγά να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, ετοιμάζοντάς μας για ένα post-apocalyptic σκηνικό που θυμίζει Mad Max, μαζί με την αναμενόμενη πολύχρωμη πανδαισία. Ο Chris Pratt δανείζει και πάλι τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Emmett, και μαζί του βρίσκονται οι Alison Brie, Will Arnett, Elizabeth Banks και Charlie Day, μεταξύ άλλων.

Μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου λοιπόν, που κάνει πρεμιέρα η ταινία, απολαύστε το νέο trailer και μην ξεχνάτε ότι everything is awesome:

Best of internet