Quantcast

O Deadpool επιστρέφει ως χριστουγεννιάτικος εφιάλτης, γιατί ήμασταν πολύ καλά παιδιά φέτος

Deadpool για όλη την οικογένεια

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2018

Γιατί ούτως ή άλλως, τι μένει από τον Deadpool αν αφαιρέσεις τα γαμωσταυρίδια και τα αιματοκυλίσματα; Μα μια αθώα παιδική ιστορία για όλη την οικογένεια, φυσικά. Αυτό, μάλλον, σκέφτηκαν στην 20th Century Fox, κι αποφάσισαν να δώσουν στον λαό μια νέα εκδοχή του Deadpool για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Πρόκειται για το Once Upon a Deadpool. Τι είναι το Once Upon a Deadpool; Θα σας πούμε αμέσως τι είναι το Once Upon a Deadpool. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα re-cut του φετινού Deadpool 2, με δύο σημαντικούς αστερίσκους. Πρώτον, θα είναι PG-13, δηλαδή θα είναι ένας Deadpool για όλη την οικογένεια, όπως ήθελε δηλαδή η Fox εδώ και μια δεκαετία, κόντρα στις επιθυμίες του Ryan Reynolds και κάθε άλλου νοήμονος ανθρώπου. Δεύτερον, θα έχει 15 λεπτά ολοκαίνουριου χριστουγεννιάτικου υλικού, στο οποίο ο Deadpool απαγάγει τον Fred Savage του The Princess Bride προκειμένου να του διαβάσει μια χριστουγεννιάτικη ιστορία. Α, επίσης, ένα μέρος των εσόδων θα πάει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τσεκάρετε εδώ το ολόφρεσκο trailer και ετοιμαστείτε για deadpoolικό χριστουγεννιάτικο ζέσταμα της βασανισμένης ψυχούλας σας:

Best of internet